Bok_Lillesopp
Barnebok på fotoutstilling

Våre to medlemmer, Tor Olav Haukedal og Anne Gyri Solberg, er med sin barnebok med på en stor fotoutstilling i Drangedal. Utstillingen viser naturfotografier og boken; Lillesopp i Eventyrskogen kombinerer fantasifulle tegninger og naturfotografier som barn lett drømmer seg inn i.

Naturfotoutstilling i Gautefall Sentralen i påsken. Det blir det utstilling av naturfoto fra Telemark i Gautefall Sentralens lokaler i påsken.

Utstillingen varer fra 25. mars til 8. april. Gautefall Sentralen ligger i samme bygning som Gautefall Skisenter.

Det er bildekunstner og naturfotograf Anne Gyri Solberg og naturfotograf Tor Olav Haukedal (bildene) som står for fotografiene. De to har tidligere gitt ut barneboken «Lillesopp i Eventyrskogen». Den kom ifjor. Denne boken blir også presentert på utstillingen. 

– Det er ca. 10 foto fra oss begge, til sammen rundt 20 bilder. Det er naturfoto; dyremotiver og andre naturmotiver. Mange bildene er tatt i Telemark, forteller Tor Olav Haukedal til Drangedalsavisa.

– Størrelsen varierer fra 40×60 cm til store veggbilder på 70×100 cm. Det er en salgsutstilling, og ved solgte eksemplarer blir det bestilt nye ved nye bestillinger. Prisene varierer fra kr 950 til kr. 4950, opplyser han.

Minst en av de to fotografene vil være der under utstillingen i  helgene og de fleste andre dager, men ellers er Gautefall Sentralen betjent under hele utstillingen.

Boken de to har laget sammen, er eventyret om brødrene Lillesopp og Storesopp, som legger ut på spennende turer i Eventyrskogen. Brødrene er på jakt etter glitrende edelstener, som kan skremme bort de mystiske og underjordiske vimblene. Intensjonen med boka er å stimulere og øke barns interesse for natur og ville dyr, og vise at noe ukjent i naturen kan vendes til noe positivt og spennende, og kan gi mestringsfølelse.

Se nyheten i Drangedalsavisen:

https://www.facebook.com/Drangedalsavisa

Facebook
Twitter
LinkedIn
e-post

2 kommentarer

  1. Så spennende. Lykke til begge to. Dere er dyktige.
    Mvh. Kai Edvard

Legg igjen en kommentar