NorgesIndieForfatterSentrum

3 steiner til nøkken (lydbok)

kr 199

Frakt inklusive

3 steiner til nøkken er en samling historier hvor vi følger Robert Baastad under oppveksten i bygda Øyerstad, i Indre Østfold. Boka er mørk og dyster, men også full av humor, latter, litt lys og noe håp.

Robert Baastads liv og død
Robert er en ekte øyerbo og stolt av det. Han er født og oppvokst midt i Øyerstad sentrum, mellom bensinstasjon, huset til mormor og bestefar og butikken. Siden han kom til verden august 79, har han bodd store deler av sitt liv i huset ut mot riksvei 3 sammen med sin ett år yngre lillebror Fredrik, og 3 år eldre storebror Anders. I huset bodde også mamma Marianne, og fatter som fortsatt bare kalles fatter, fram til skilsmissen på begynnelsen av 90-tallet.
Noe under overflaten
Det skjer tilsynelatende ikke så mye i bygda Øyerstad, som ligger inneklemt mellom enorme kornåkre og uendelig granskog, dypt inne i hjertet av Indre Østfold.
Stopper du dog et lite øyeblikk og kjenner etter, søker litt blant husene og ute i de mørke skogene, så vil du merke at det er noe mer under overflaten. Noe udefinerbart et sted langt der nede som følger deg med sultne øyne. En slimete ekkel kropp som trakasserer og spyr, en øks som alltid forsvinner og et lik som konserveres i tregtflytende masse, er bare noe av det du vil finne om du begynner å grave. Valget er nå ditt. Du kan fortsette å leve i uvitenhet på overflaten, eller du kan begynne å grave og se hva du finner der nede blant jord, stein og bein.

3 steiner til nøkken er en samling historier hvor vi følger Robert Baastad under oppveksten i bygda Øyerstad, i Indre Østfold. Boka er mørk og dyster, men også full av humor, latter, litt lys og noe håp.

Lydboka inneholder følgende:
Intro og prolog (07:04)
Gårdsbesøket (34:02)
Fra den ene til den andre (44:28)
Kråkeklippa (59:38)
Knapper og skolebrød (21:03)
3 steiner til nøkken (01:03:45)
Gullhjertet (01:19:12)
Den tøffeste gutten (01:41:11)
Epilog (03:29)

Fakta:
Spilletid: 7 timer og 40 minutter
Forfatter: Kjell-Vidar Åhman Teig
Lest av: Kjell-vidar Åhman Teig
Formgiver: Kjell-Vidar Åhman Teig
Format: Lydbok / mp3
Antall filer: 9
Sjanger: grøsser
Opplag: 1
Språk: Norsk
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Music Is Everywhere

© Music-Is-Everywhere 2020. Lydfilene i dette produktet kan spores. Kopiering og deling av lydfiler er ulovlig.

Produktet ligger også her: https://music-is-everywhere.com/product/lydbok-3-steiner-til-nokken

Del denne boken

... har over 15 års erfaring fra startups og etablerte bedrifter som creative/art director. Han har gitt ut to musikkalbum, flere singler, skrevet en rekke kommersielle og ikke-kommersielle artikler, publikasjoner og bøker.