Bak hver en dør

kr 374

Frakt inklusive

Vi følger karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i et intrikat og livsfarlig drama, hvor historiene spenner seg fra 1917 til 2017.

En uhyggelig stemning legger seg over Langestrand. De ansatte i hjemmesykepleien i sone Bølgen er livredde for å gå på jobb. Flere av brukerne har hatt besøk på kvelds- eller nattestid. Det har ikke vært innbrudd.

Tidlig en morgen oppdager en turgåer en druknet person i Farriselva. Det blir også funnet en gjenstand som knytter seg til hjemmesykepleien. Politiet retter søkelyset mot tjenesten.  Snart eskalerer det hele; dulgte historier fra fortiden får svært alvorlige konsekvenser. Louise Bøkker, en tidligere studievenninne av avdelingsleder Beate, jobber nå som privatetterforsker. Beate kontakter henne for å få hjelp til alle problemene og utfordringene, slik at hun kanskje kan få tilbake kontrollen i sone Bølgen. Samtidig oppstår det spenninger i familierelasjoner, hvor adopsjon og arv er i hovedfokus.

Del denne boken

… skriver krim/thrillere. I debutboken BAK HVER EN DØR, følger vi karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i Sone Bølgen, i Larviks gamle bydel Langestrand. Et intrikat og livsfarlig drama med intriger, svik, maktkamp og begjær.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bak hver en dør”

Flere bøker av