NorgesIndieForfatterSentrum

Kategori:

To sider av samme sak

kr 125

Frakt inklusive

Bjørgs bestefar Magnus må legges inn på sykehuset for en uke. Pia og Bjørg skal holde bestemor Birgitta med selskap mens de har høstferie og hjelpe til der de kan. Det ville vært ulikt Pia og Bjørg hvis de ikke hadde snublet inn i et eventyr der også nissen Olle er involvert. Men jentene møter ikke bare gamle venner, de får nye venner, i tillegg til mye å tenke på.

Ingrid Strümkes barnebøker er eventyr med aktiviteter:
Fortellingene for barn er plassert i barnets fantasiverden og tar samtidig for seg små eller større hendelser barnet møter i sin virkelighet. De er egnet for kosestunder før leggetid eller tidsfordriv på for eksempel reiser. Lengden er slik at også nybegynnere har lyst til å lese selv og illustrasjonene som kan fargelegges hjelper førskolebarn holde fokus og inviterer til å sette sitt personlige preg på karakterene. Dermed er de både aktivitets- og lesebøker.

«Utrolig spennende bøker som både er underholdende, lærerike og gir stoff til gode samtaler med barna. Dessuten flott oppsett med veksling av tekst og tegning.»
Theresa Tankred

Del denne boken

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Kategori:

Ingrid Strümke

... sitt største ønske som forfatter er å engasjere og gi nye perspektiver. Hennes hovedtema likeverd og rettferdighet gjenspeiles i problemstillingene hun tar opp, enten de er rettet mot barn eller voksne.

Se også

Mannen som forsvant – bok 1 i detektivserien De Tre Lykter

199,-

Godstyvene – bok 2 i detektivserien De Tre Lykter

199,-

De mystiske tøydukkene – bok 3 i detektivserien De Tre Lykter

199,-

Festningens hemmelighet - bok 4 i detektivserien De Tre Lykter

289,-

Kate the Kitty and the Unlikely Friend

149,-

Katten Kaja og tøffe Tina

249,-

Lillesopp i Eventyrskogen

349,-

Det gikk greit, det er ikke noe å snakke om

299,-