Blyantskissen

kr 199

Frakt inklusive

Blyantskissen er en fengslende historie som lar deg få oppleve Paris under den fascinerende tidsperioden La Belle Époque, og som rommer alt en historisk underholdningsroman skal ha: uløste mysterier, gamle avisutklipp, kabaretscener, mord og kjærlighet.

Paris 2016
Mari befinner seg i foajeen på Moulin Rouge da et fotografi tiltrekker seg oppmerksomheten hennes. Det ser da virkelig ut som den samme kvinnen som besteforeldrene har bilde av på spisestueveggen? Funnet vekker en gnist i Mari som blusser opp da hun hjemme hos farmor og farfar i Drøbak finner et gammelt skrin. Oppdagelsen skal føre henne tilbake til Paris hvor hun nøster i sin tippoldemors dramatiske skjebne.

Paris 1894
Seks dager i uken skrubber Jeanine laken på dampfylte vaskeri Colbert i Latinerkvarteret, men det hun drømmer om er å få danse ballett på Opera Garnier. Tilværelsen lysner da hun en dag fanger blikket til en ung kunstmaler, og snart åpner også en uventet mulighet seg. Men finnes lykken der ute, utenfor vaskeriets klamme vegger? Og er kunstmaleren til å stole på?

Blyantskissen er en fengslende historie som lar deg få oppleve Paris under den fascinerende tidsperioden La Belle Époque, og som rommer alt en historisk underholdningsroman skal ha: uløste mysterier, gamle avisutklipp, kabaretscener, mord og kjærlighet.

De fiktive hovedpersonene i fortiden vanker sammen med en rekke historiske personer som vanket i miljøene rundt Au Lapin Agile og Moulin Rouge på slutten av 1800-tallet. Her stifter leseren bekjentskap med både den kjente can-can danserinnen La Goulue, kunstmalerne Suzanne Valadon og Henri de Toulouse-Lautrec, og Montmartres landsbyoriginal Frédé Gérard, for å nevne noen.

Bokbloggernes dom:
«Dette er en slik roman som jeg «omfavner» så lenge jeg bare klarer. En roman jeg drøyer og ikke ønsker skal ta slutt.»
Jernbanefrua.com (Terningkast 5)

«Ein sit å undrar seg over kva som faktisk er fakta og ikkje, og ein må berre la seg rive med av det enorme arbeidet som ligg bak denne strålende romanen.»
Bokblogger.com (Terningkast 5)

«Språket i boka er godt, leseren føler seg til stede i begge tidsperiodene.»
Henningbokhylle (Terningkast 5)

«For en roman!»
Skrivelyst

«462 sider fløy avgårde mens jeg storkoste meg. Et mysterie dukker opp og en morder avsløres, ja her er det litt av hvert. Anbefales varmt hvis du liker historiske underholdningsbøker.»
Lillasjel

«Noen bøker får en til å sitte igjen med en slags tomhetsfølelse når siste side er lest. Dette er en sånn bok. Jeg ville ikke at den skulle være slutt. Jeg vil være i historien lenger, og få vite mer, både om fortid og nåtid. Denne må du lese!»
Hverdagsnettmagasinet

Del denne boken

... har utgitt den historiske underholdningsromanen «Blyantskissen» som har mottatt flotte anmeldelser av bokbloggerne. Hun er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole (NMH), hvor hun tok en del av studiet i Frankrike.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Blyantskissen”

Flere bøker av