NorgesIndieForfatterSentrum

Den stjernesendte

kr 149

Frakt inklusive

En dag fikk jeg uventet visitt fra det ytre rom. Han het Sandaré og slo seg ned på bordkanten. I sofaen lå jeg parkert med håndleddsbrudd.

«Hvorfor kommer du hit?» spurte jeg.
«Av bekymringsgrunner», svarte han.

Dette er en fiction-reality roman; blanding av sakprosa og fortelling hentet fra dokumentarfilmer, diktning og selvopplevde episoder. For eksempel var Folkestemmen et av mine mislykka prosjekter. Ellers er de fiktive hovedpersonene skrevet inn i reelle hendelser eller omvendt. Arten vi tilhører har aldri hatt større viten om hva som ødelegger og bryter ned. Lenge grunnet jeg på hvordan jeg kunne behandle menneskeslektas farlige framferd litterært uten å ende opp i et dystopisk landskap. Vi fortsetter jo å gjøre alt vi vet vi ikke bør. Det varer ikke lenge innen den stjernesendte møter en jordisk kvinne. Dermed oppstår en usedvanlig kjærlighetshistorie, og de to forenes i prosjektet SAMMEN. Paret reiser jorda rundt for å styrke VI-følelsen og tråkker dermed på storkapitalistiske tær. Slikt medfører fare.  

Del denne boken

... begynte for alvor å skrive i 2003. Underveis har bevisstheten om hva som skjer på kloden og med den vokst og engasjemtentet likeså. Mest av alt sender hun innlegg til aviser , men utgir også bøker i div. sjangre; dikt, roman, krim, reality-fiction