NorgesIndieForfatterSentrum

Dråper (antologi)

kr 200

Pluss frakt

“Dråper” er en antologi utgitt av NorgesIndieForfatterSentrum SA i anledning Larviks 350-års- jubileum. Den gir en smaksprøve fra det enorme mangfoldet av forfattere og diktere med tilknytning til Larvik.

“Dråper” er en antologi utgitt av NorgesIndieForfatterSentrum SA i anledning Larviks 350-års- jubileum.

Den gir en smaksprøve fra det enorme mangfoldet av forfattere og diktere med tilknytning til Larvik. Det er ingen komplett samling, men gir et inntrykk hvor mange mennesker fra denne kommunen har blitt inspirert til å ta pennen fatt. Tenk, tre av de fire store hadde en link til Larvik. Diktere og krimforfattere har videreført den stolte tradisjonen. Nå sist har vår forening med hovedsete i byen tatt ansvar for forfattere som gir ut bøker i selvforlag – indieforfattere.

Vi ønsker med denne boken å sette fokus på våre egne forfattere. Derfor har vi viet en av de to delene i boken til indieforfatterne, og vi inviterer deg til å bli kjent med deres univers.

Å samle alt og alle har vi innsett blir en for stor oppgave i dette formatet. Det er derfor ikke usannsynlig at denne boken får en oppfølger.

Del denne boken

... er en nytenkende, fremoverlent mann med en stor interesse for historie og kultur. Sammen med Ørjan Wisth Torgersen har han samlet tekster og bilder for boken "Dråpen"