NorgesIndieForfatterSentrum

3 steiner til nøkken (e-bok)

kr 129

Frakt inklusive

Robert Baastads liv og død
Robert er en ekte øyerbo og stolt av det. Han er født og oppvokst midt i Øyerstad sentrum, mellom bensinstasjon, huset til mormor og bestefar og butikken. Siden han kom til verden august 79, har han bodd store deler av sitt liv i huset ut mot riksvei 3 sammen med sin ett år yngre lillebror Fredrik, og 3 år eldre storebror Anders. I huset bodde også mamma Marianne, og fatter som fortsatt bare kalles fatter, fram til skilsmissen på begynnelsen av 90-tallet.
Noe under overflaten
Det skjer tilsynelatende ikke så mye i bygda Øyerstad, som ligger inneklemt mellom enorme kornåkre og uendelig granskog, dypt inne i hjertet av Indre Østfold.
Stopper du dog et lite øyeblikk og kjenner etter, søker litt blant husene og ute i de mørke skogene, så vil du merke at det er noe mer under overflaten. Noe udefinerbart et sted langt der nede som følger deg med sultne øyne. En slimete ekkel kropp som trakasserer og spyr, en øks som alltid forsvinner og et lik som konserveres i tregtflytende masse, er bare noe av det du vil finne om du begynner å grave. Valget er nå ditt. Du kan fortsette å leve i uvitenhet på overflaten, eller du kan begynne å grave og se hva du finner der nede blant jord, stein og bein.

3 steiner til nøkken er en samling historier hvor vi følger Robert Baastad under oppveksten i bygda Øyerstad, i Indre Østfold. Boka er mørk og dyster, men også full av humor, latter, litt lys og noe håp.

Del denne boken

... skriver om menneskenes liv og kår i det samfunn de lever i med humor og uventa skråblikk i teksten, interesserer seg for god historiefortelling både muntlig og skriftlig og liker realisme bedre enn typisk fantasy. Krimsjangeren overlater hun til andre.

... fra Oslo debuterte med boka Sigfred i 2020.

... er fra Ålesund og studerte ved The Liverpool Institute for Performing Arts. Hun har jobbet med ulike teater- og musikkprosjekter i Bergen.
… henter inspirasjon fra naturen når hun maler og skriver, og dette reflekteres i de aller fleste av verkene hennes. Stemningsfulle tekster formidles i form av både lyrikk og prosa.
... er psykolog og forfatter, født 1950 i Oslo og har bodd i Larvik siden 1985, og dermed funnet sin by.

... skriver på både Feelgood og krim.

Arild Svendsen
... skriver historiske romaner om norsk utvandring til Amerika. De fleste fant seg til rette, men mange slet med ensomhet, hjemlengsel, alkohol og psykiske plager, og de var overrepresentert på psykiatriske institusjoner.
... er en skjønnlitterær barnebokforfatter som skriver bøkene om JONAS JENSEN.

... skriver spenningsromaner om datakriminalitet og politikk. Handlingene er plassert i en norsk virkelighet som leseren kjenner igjen. Han ønsker at leseren skal gjennomtenke samfunnsaktuelle problemstillinger.

... skriver bøker om historisk fiksjon på flere plan, og nylig utgitt debutboken "Matriarken fra Bjørnør- og Knektene som kom". Han er 68 år og relativt nyslått, men aktiv pensjonist. Samboende, aktør i Bjørnørfolket, trener, korsanger og har Poletta.

...skriver i sjangeren Romantikk, med flere subgrupper og mangfold, både med voksne karakterer og Young/Adult.
... skriv om sterke hendingar frå eigen arbeidsplass og liv, og korleis truslivet hennar har bidratt til viktige endringar for andre. Det er ofte sterke møte som får ein til å kjenne på at det må finnast meir mellom himmel og jord. 
... hadde ikke åpnet den gamle dagboka på nesten førti år, med historien fra hippietiden, da hun dro alene bak på en lastebil til Kathmandu. Drømmen om frihet, sex, drugs og rock'n roll hadde nådd hver avkrok.
... debuterer som forfatter med Klimaglede. Hun er sivilingeniør i kjemi, og har jobbet i oljebransjen. Hun er i overkant nysgjerrig på hvordan hjernen fungerer, og har brukt store deler av livet på å sette seg inn i akkurat dette.

... er dikter og forfatter med et dypt engasjement i demens.

... skriver om veien hjem til seg selv. Hun vokste opp i aksen mellom kirken og brenneriet i bygda Løten. Det har preget hennes liv. Som barn ble hun utsatt for store belastninger og krenkende adferd fra foreldrene, og ingen grep inn for å beskytte henne.

... skriver dikt om det å måtte stå gjennom store utfordringer i livet og psykisk vold uten å gi opp. Diktene er nå satt sammen til diktsamlingen «Dikt på deler av et liv».

... har skrevet bok om motivasjon der han har intervjuet psykologer, mentaltrenere og doktorgradstipendiater om hvilke mentale prosesser som påvirkes når vi møter motgang. Hva skal til for å fortsette nå du vil gi deg? Daniel gir deg svaret.

... løsgjengerlærerinne og altmuligkunstnerinne som lenge har hatt for vane å lyge i hop ting for å underholde folk rundt seg, og som nå på sine halvgamle dager i sin ubeskjedenhet har begynt å trykke det opp og legge det ut for salg.
... er født på Melbu i Vesterålen, men har siden 1990 bodd i Horten.
... jobbar til dagleg med leiarutvikling i spesialisthelsetenesta. Har bl.a. bakgrunn som journalist i dagspressa, og som kommunikasjonsdirektør i akademia. Bur på Hjelmås utanfor Bergen. "Sikkert ein klemmefamilie" er hennar første roman.
… skriver om samfunnsaktuelle tema, for han ønsker å engasjere, utfordre og provosere leseren til å reflektere over temaet og ta eget standpunkt.

... er en nytenkende, fremoverlent mann med en stor interesse for historie og kultur. Sammen med Ørjan Wisth Torgersen har han samlet tekster og bilder for boken "Dråpen"

... er født i 1986, gift med Hanna og har fire barn fra 3 til 8 år.
... skriver barnebøker for store og små barn. Hun er også musiker og har laget sanger og melodier til siste utgivelse som også ligger på SoundCloud.
... skriver dikt og tekster på kryss og tvers, illustrert med egne fotografier. Bilder skaper tanker. Tanker skaper bilder. Tanker til Motivasjon og inspirasjon. Himmel og hav. By og land. Om Hverandre. Om seg selv.

... er født i Oslo, men har bodd det meste av livet i Hønefoss. Han har vært innom flere bransjer og har siden 1996 drevet egne foretak innen webdesign og senere som droneoperatør. Han eier og driver nettavisa ringeriksavisa.no

... skriver dikt og betraktninger om naturen og livets gleder og sorger, kommer også med en roman denne våren.
… har gitt ut en barnebok om en gutt og dinosaurer. Jobber i skrivende stund med to krimbøker for voksne og en barnebok om nordlyset og samisk kultur. Planlegger utgivelse av krimbok om polarforskning og barneboka høsten 2022.
... Oppstart av kunstprosjekt i Verdiskapingsprosjektet i Hammerdalen. Da Larvik skulle satse på kunst og kulturpark. Om poetisk praksis og installasjoner.POESI - FILOSOFI - HVERDAGSLIV.
... er pensjonert lege og skriver dokumentar med emner fra tiden før, under og etter Andre Verdenskrig. Hun videreformidler for en stor del erfaringer og synspunkt til dem som ikke hadde lett for å komme til orde i etterkrigstiden.
... er hjertekjær, intuitiv og klarsynt formidler. Største ønske er å inspirere andre i det kreative og skapte liv, til utvidet bevissthet av sammenheng mellom kropp, ånd, jord, med egen personlig betydningsfulle rolle.

... har i mange år utforsket kvinnehistorien og forsøkt å gå bakenfor de etablerte sannheter om kvinneskikkelser i myter, eventyr og sagn. Hun har lang fartstid i skolen og er religionshistoriker.

... er oppvokst utenfor Fredrikstad, har tre voksne barn og er bosatt i Oslo med samboer.
... sitt største ønske som forfatter er å engasjere og gi nye perspektiver. Hennes hovedtema likeverd og rettferdighet gjenspeiles i problemstillingene hun tar opp, enten de er rettet mot barn eller voksne.
..... er mer fornøyd med livet nå

... debuterte i en alder av 68 år. Han begynte med datamaskiner på 70 tallet. Hans liv har vært og er innen programmer og boken bærer preg av det. Hans medforfatter er B.B.Kjølseth. Hans andre lidenskap er motorsykkelen, en GoldWing 1800cc

… skiver og illustrerer barnebøker som passer godt for barn i alderen 8 – 12 år. Bøkene er ikke kun magisk og spennende. De handler også om emigrasjon, hjemlengsel, vennskap og å overvinne angsten. Bøkene er både på nederlandsk og norsk.

…Larviksforfatteren fikk historieinteresse i voksen alder. 8 år brukte han på bok om krigen. Han følger sin fars fotspor fra motstandsarbeidet under 2. verdenskrig.

... er en samfunnsengasjert kvinne, nå bosatt i Trondheim. Hennes forfatterskap er et resultat av alvorlige, påførte hendelser fordi hun som regnskapsansvarlig utførte sin pålagte varslingsplikt.
...skriver fantasifulle og eventyrfulle romaner, med elementer av ett alltid kritisk blikk på samtidens utvikling.
...bor i Trondheim, født i 1957, mor til fire, bestemor til 8.
... har over 15 års erfaring fra startups og etablerte bedrifter som creative/art director. Han har gitt ut to musikkalbum, flere singler, skrevet en rekke kommersielle og ikke-kommersielle artikler, publikasjoner og bøker.
... skriver selvhjelpsbøker, dikt, artikler, og holder kurs og foredrag innen feltet kronisk sykdom. Hun berører tema som sorg, tap, aksept, mestring, skam, og mental helse.

... er en barnebokforfatter fra Trondheim. Hun skriver på norsk og på engelsk for å nå flest mulig barn. Hver bok tar for seg et bestemt område som barn kan trenge hjelp på, og forteller slik at barna lærer å løse hverdagens store og små problemer.

... er spesialist på kreativitet, etikk for ledere og lederfilosofi.
... skriver poesi, prosa, fabler og noveller.
... er opptatt av å skape krimfortellinger som er fattige på blod og vold, men rike på spenning. Gjerne med et dagsaktuelt tema som bakteppe.
...er født i 1961 og er oppvokst i Drammen. Hun bor i Nes kommune i Viken. Hun er født som bokorm og elsker å jobbe fram egne karakterer og historier.
... har i mange år utforsket kvinnehistorien og forsøkt å gå bakenfor de etablerte sannheter om kvinneskikkelser i myter, eventyr og sagn. 
... har jobbet 44 år som journalist i Aftenposten. Er nå frilanser, forfatter og foredragsholder.

... er en allsidig forfatter som har skrevet novellesamlinger, dikt og romaner. Hennes tredje bok "Hønsehuset i Toscana" kommer ut i Oktober 2022. Hun har også blitt utgitt i flere diktantologier, og gitt ut to diktkalendere.

... er freelance journalist, skribent og videoprodusent.

... sitt univers er mosaikk-biter av inspirasjon fra den virkelige verden. Han mener at det er fra våre egne liv at de beste fortellingene skapes, iblandet en herlig coctail av fantasi og kreativitet
... etter fjorten år som aktive medlemmer innen frikirkemenigheter fikk Inger Johanne nok og meldte seg ut av menigheten de hadde brukt all sin tid og energi på.

...er utdannet siviløkonom og har bakgrunn fra ledelse i offentlige forvaltning, industri og finans i inn- og utland.

... har førti år bak seg i politietaten med allsidig tjeneste, men med narkotika som spesialområde. Her ledet han alt narkotikaarbeid i et helt politidistrikt i mange år. Alle hendelsene i bøkene er opplevd av kollegaer eller han selv.

lad jaølfj aøljf ølasjfø lajfl ajfl ajsdof jadslfj aløjf lasjf lasjdføl ajs dlfø jaslødf jalsfj alsj lasj flasjf lajsdlf jaslf jalsjf lasjfl ajsfl ajslf jaslf jalsfj lasj flajf lasjf lajsf lasjf lasj

... skriver krimbøker om dykkerinstruktøren Johan og de ulike eventyrene han havner opp i på Sinaihalvøya i Egypt på våren 2011. Manuset til den første boken er ferdig og der utspiller mye av handlingen seg rundt vraket av SS Thistlegorm.

... er norsk, født i Østerrike 1969. Han jobber som selvstendig kunstner siden 1989, etter hvert i hovedsak med foto og fotobøker.

... er utdannet journalist. Han har flere tiårs erfaring fra arbeid med språk og informasjon i Norge og Sverige, innen et bredt spekter av sjangere og publikasjonsformer.

… skriver krim/thrillere. I debutboken BAK HVER EN DØR, følger vi karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i Sone Bølgen, i Larviks gamle bydel Langestrand. Et intrikat og livsfarlig drama med intriger, svik, maktkamp og begjær.
... er en ivrig naturfotograf som i mer enn ti år har presentert tusenvis av bilder på Facebook og Instagram. Dikt har han skrevet fra unge år av og nå samlet et utvalg av dem i boken 'Bilder i ord'
... skriver romaner, faglitteratur, biografier, artikler og kronikker, og er redaktør for andre forfattere.
... skriver historisk krim, i hans debutbok "Vokterne" reiser vi tilbake til Trøndelag og Trondheim rundt 1918.
... skriver for barn og ungdom. Hun gjenkjennes i sin lekne tilnærming til kreativ utfoldelse, inspirert av natur og nære relasjoner. Tegning og ord kombinert gjør fantasien grenseløs.

En testforfatter ingress

Ok fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr detteOk fyr d

... debuterer som illustratør og medforfatter i eventyrboken "Lillesopp i Eventyrskogen". Med fargerike illustrasjoner og ekte foto av natur og ville dyr, ønsker hun å stimulere barns fantasi og vekke interesse for natur og ville dyr.

... er forfatter og naturfotograf i barneboken "Lillesopp i Eventyrskogen". Med kombinasjon av tekst og fotografier, naturens mystikk og hemmelige skatter, ønsker han å stimulere barn sin fantasi og deres interesse for natur og dyr.
... har utgitt den historiske underholdningsromanen «Blyantskissen» som har mottatt flotte anmeldelser av bokbloggerne. Hun er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole (NMH), hvor hun tok en del av studiet i Frankrike.
... skriver bøker om lokale hendelser i regionen der han vokste opp.

... skriver politiske og historiske spenningsromaner. Han er født og oppvokst i Sandefjord og har vært forretningsadvokat i Oslo i 35 år. Han er formann i Riksmålsforbundet siden 1990 og nestleder i Forfatterforbundet.

... debuterte som romanforfattar som 75-åring hausten -21 etter å ha gått på mange skrivekurs i regí av Forfatterskolen. Kursa og mange år med diktskriving lærte henne å stille store krav til språket.

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av 

Flere bøker av