NorgesIndieForfatterSentrum

Endelig gammel

Tomt på lager

kr 365

Frakt inklusive

Endelig gammel er et filosofisk kåseri over hvordan livets krumspring kan føre til et spennende liv og en lykkelig alderdom, en livsfase som forfatteren betegner som gave servert med rød sløyfe.
I boken deler Ingrid sine refleksjoner om livet og alderdommen.

Bestilling direkte til min hjemmeside: bestilling Endelig gammel er et filosofisk kåseri over hvordan livets krumspring kan føre til et spennende liv og en lykkelig alderdom, en livsfase som forfatteren betegner som gave servert med rød sløyfe. I boken deler Ingrid sine refleksjoner om livet og alderdommen. Boken er fylt med overraskende vinklinger, uortodokse tolkninger og preget av fremtidsoptimisme. Gjennom anekdoter forklarer hun sine helt personlige holdninger, og ikke minst hvorfor hun ser på alderdommen som et start-up-foretak til en fargerik livsperiode. Kanskje vil du kjenne deg igjen og få noen bekreftelser, eller motiveres til å sette i gang med samme prosjekt: Gripe fatt i muligheten livet som best-ager tilbyr. Thor Gotaas, forfatter ved Gyldendal forlag: “Du turnerer språket bra i boka, det har fin rytme og teksten lever. Du skrev deg inn i den, ser jeg, skrev deg varm. Du tenker også klart og klokt, personlig på en fin måte som kler stoffet. Gratulerer med ei fin bok.” Ingvild Forbord, forfatter “Snart ferdig med din bok. TAKK OG TAKK, for dine kloke ord. Balsam for aldersnerver og oppgitthet. Og den er virkelig en motivator og gledesspreder. Og så fint å bli kjent med deg. Du slipper meg inn i livet ditt på en så god og givende måte. Virkelig, STOR TAKK. ” Flere bokomtaler finner du her: ingridstruemke.wordpress.com/bokomtale

Del denne boken

...største ønske som forfatter er å engasjere og gi nye perspektiver. Med universitetseksamen i religionsvitenskap og økonomi belyser hun sine hovedtema likeverd og rettferdighet fra forskjellige innfallsvinkler uansett sjangre.