Fare, dans med meg (e-bok)

kr 50

Ingen frakt

Gjengmiljøet i Oslo spiller en stor rolle i hovedpersonens liv. Minner, hendelser, ting som historien helst skulle glemt var der, dukker opp igjen. Intens. Mørk.

Fare, dans med meg. Historien fortelles som en roman, og av hensyn til de som er med, eller var med, er alle navn endret, noen hendelser er ikke helt med, noe kronologi er flyttet rundt. Og selvfølgelig er noe oppdiktet. Historien løper fra hovedpersonens møte med gjengen høsten -75, og til han, jeg-personen drar i militæret høsten -78. Mange voldsomme og turbulente hendelser i en tenårings liv. Vi følger hovedpersonen fra et tilfeldig møte med en av gjengen i en butikk, via fester, slagsmål, utfordringskamper, knivkamper og oppgjør, til en siste flukt mot militærtjeneste. Han forteller om tanker, følelser, kjærlighet, drømmer, om tap av venner og fotfeste, om ønsker og håp. Boka er på en måte en historie om en tid som er forsvunnet, en tid utenfor tiden, og samtidig, den forteller om håpløsheten og avmakten for de som var litt på sidelinjen av samfunnet. For de som var med, var deres liv i aller høyeste grad reelt, for mange av de som sto utenfor, eller har fått høre om dette i ettertid, var det et miljø og en tid som egentlig ikke hadde livets rett. Men det er en historie om de få, de som prøvde å leve etter egne retningslinjer, moralbegrep, ære og lojalitet, de levde etter ting mange i dag ikke en gang forstår. De var de ensomme ryttere som red inn i en solnedgang overbefolket av ensomme ryttere. Men de var også et miljø med verdier som bør respekteres i dag.

Boka kan kjøpes hos Amazon: https://www.amazon.com/Fare-dans-med-Norwegian-Bokmal-ebook/dp/B09FLW6LPG/ref=sr_1_1?crid=2QCQAKYO4V31C&keywords=T.O.Norseman&qid=1697973074&rnid=2941120011&s=digital-text&sprefix=t.o.norseman%2Caps%2C175&sr=1-1

Del denne boken

... skriver helst bøker som bruker gamle legender, sagn og "eventyr" sammen med en handling lagt til vår tid. Frem til nå har han også helst skrevet på engelsk, har kun en bok på norsk. Bruker mye av egen viten og interesser hos hans hovedpersoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fare, dans med meg (e-bok)”

Flere bøker av