NorgesIndieForfatterSentrum

Frøken Ormhilds giftige hekseøyne

Tomt på lager

kr 299

Pluss frakt

Les den spennende fortsettelsen til ‘Det hemmelighetsfulle armbåndet!’ Annen del i serien om Jasmijn behandler temaer som vennskap, modighet og jul.

Jasmijn skal gå på ski for første gang. Klassen skal ha skidag. Under snøen blinker mystiske regnbuelys. Hjelp, Blinklysmonsteret angriper! Marthe, læreren deres, blir stukket. Av Blinklysmonsteret? Hva er det som foregår? Dagen etter er Marthe syk.

Frøken Ormhild Liset er vikar for Marthe. Hun skjuler øynene sine bak oransje briller. Når hun løfter brillene litt opp … gjør barna akkurat som hun sier. Som om hun forhekser dem!

Hvem er Ormhild? Hva vil hun med Oda? Hvorfor forfølger hun henne? Har det noen å gjøre med Odas far, Hånden? Jasmijn oppdager hemmeligheten om Ormhild. Men kan hun stoppe planene hennes?

Klikk her for å bestille boken direkte fra forfatterens nettside.

Del denne boken

… skiver og illustrerer barnebøker som passer godt for barn i alderen 8 – 12 år. Bøkene er ikke kun magisk og spennende. De handler også om emigrasjon, hjemlengsel, vennskap og å overvinne angsten. Bøkene er både på nederlandsk og norsk.