NorgesIndieForfatterSentrum

Han som kom tilbake

kr 329

Frakt inklusive

En person har gjemt seg i ei hule i to år. Når han vender tilbake, tiltrekker han seg mye oppmerksomhet i kraft av sterke tanker og karisma.
Sjekk YouTube for musikk komponert til romanen: https://www.youtube.com/watch?v=YcDyz6RfGqg

Skavlan har en uvanlig gjest i studio. Den langhårete og skjeggete mannen i stolen vis á vis ble savnet etter ei utforkjøring i en dyp fjord, to år tilbake. I denne tiden har han holdt seg gjemt i ei fjellhule. På spørsmålet fra Skavlan om hva han har bedrevet tiden med i ensomheten, svarer mannen at han har tenkt.

“Det gjør for så vidt jeg også, hver eneste dag”, svarer Skavlan småspydig, “men jeg behøver vel ikke gjemme meg bort i to år av den grunn?”

“Det kommer an på hvor dypt du tenker”, svarer mannen.

Med hjelp av sitt budskap, sin karismatiske utstråling og en rekke tilfeldigheter, oppnår den tilbakevendte urovekkende stor oppmerksomhet langt utenfor landets grenser. … oder war er Moses mit der Steintafel? Vielleicht ist er sogar der Heiland.. (Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) 9. august 2009).

Del denne boken

(født 29. mai 1952 i Mosjøen) er en norsk forfatter, komponist og lektor. Han debuterte som forfatter i 2004. Han er født og oppvokst i Mosjøen, der han per 2023 også er bosatt.