KaosHeksa’s veganske kokebok (e-bok)

kr 150

Ny bok ute nå. Endelig en kokebok for veganer som faktisk tar høyde for at endel mennesker har tannproblemer av en eller annen form. Oppskriftene her er utprøvd, testet og smakt, og de funker. Kan varmt anbefalles.

Dette er en kokebok laget av en total amatør. Jeg har prøvd å lage en kokebok for veganer, en kokebok som tar høyde for mer enn bare mat. Her er det tatt hensyn til både tenner og mage, eller mangel på velfungerende sådanne. Jeg har gått etter oppskrifter med innhold som gir mye smak, er lett å tygge, og tar hensyn til et fordøyelsessystem som kanskje er litt ødelagt. De fleste oppskriftene er laget og testet av min familie, venner og kjente. Noen er også funnet på nettet eller i kokebøker, trikset og mikset til, og nedskrevet i den form de passer mitt formål og ønske med denne boka. Jeg vil vise at vegansk mat er ikke bare råkostsalat og kikerter! Jeg håper du som leser vil finne mange nyttige ting, både av tips og triks, og nye måter å tenke på. Dette er matlaging på litt annerledes måte, men med mange nye smaker. Lag mat, spis og kos deg! E-bok for kindle bestilles fra Amazon; 

Del denne boken

... skriver helst bøker som bruker gamle legender, sagn og "eventyr" sammen med en handling lagt til vår tid. Frem til nå har han også helst skrevet på engelsk, har kun en bok på norsk. Bruker mye av egen viten og interesser hos hans hovedpersoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “KaosHeksa’s veganske kokebok (e-bok)”

Flere bøker av