NorgesIndieForfatterSentrum

Klimaglede

kr 299

Frakt inklusive

Klimaglede er guiden til å få mer glede inn i livet samtidig med at du bidrar for framtidas klima.

Klimaglede er guiden til å få mer glede inn i livet samtidig med at du bidrar for framtidas klima.
Boken kan forhåndsbestilles og vil bli levert i slutten av september.

Jammen, noen andre må gjøre noe for klimaet. Jeg har ikke tid. Jeg er travelt opptatt med å gjøre en brukbar jobb, oppdra barn, være ei nær venninne og en kjærlig ektefelle. Og hvordan kan det være mulig å glede seg over å bidra til et bedre klima når bare det å tenke på klimaet gir meg en ubehagelig følelse?

Klimagleden komme til overflaten når du er trygg på at klimautfordringene ikke er din skyld og at du skal velge selv hva som er ditt fokus. Du kan derfor være en del av løsningen uten å ofre det som er viktig i livet ditt.

“Klimaglede er blitt en godt skrevet bok som veldig mange lesere vil kunne kjenne seg igjen i – hvorfor og hvordan skal jeg kunne bidra? Det er så lett å gi opp. Men denne boken viser at det er akkurat vi, akkurat nå, som kan utgjøre forskjellen.”
– Nanna Baldersheim

“Brita Helleborg sin bok om klimaglede gjør deg glad når du leser boken og du får straks følelsen av at du kan være med å bidra på en god måte. Til beste for deg og dine og de kommende generasjoner.”
Linda Hildegaard Bergersen

“Jeg vil anbefale boka til alle som føler at klimakrisen er for overveldende til å ta inn over seg, eller som synes at debatten ofte blir for teknisk eller skremmende. Hun går både vitenskapelig og folkelig til verks i sin tilnærming, særlig ved å gjøre de komplekse sidene ved klimaendringene forståelige, men også ved å vise at mange ofte er mer klimavennlige enn de er klar over.”
Jorun Husdal

Del denne boken

... debuterer som forfatter med Klimaglede. Hun er sivilingeniør i kjemi, og har jobbet i oljebransjen. Hun er i overkant nysgjerrig på hvordan hjernen fungerer, og har brukt store deler av livet på å sette seg inn i akkurat dette.