Leonardos franske hemmelighet (ebok)

kr 190

Frakt inklusive

Journalist og filmskaper Sturla Sander jobber med en dokumentarfilm om den pittoreske franske byen Amboise i Loiredalen, hvor Leonardo da Vinci bodde og jobbet de tre siste årene han levde. En dag han sitter ved Loire og skriver manus til filmen sin, får Sturla plutselig øye på liket av en ung kvinne i elven.

Det blir starten på en rekke dramatiske hendelser i den vesle middelalderbyen. Samtidig som han skriver manus, gjør opptak og redigerer ferdig dokumentaren sin, bidrar Sander sterkt til oppklaring av flere brutale drap. I tett samarbeid med den eksentriske lokale politisjefen Marcel Mirot, som på fritiden er ivrig videofotograf. Foruten å finne drapsmannen, prøver Sturla Sander også å avsløre Leonardos sensasjonelle franske hemmelighet.

På slutten av boken får leseren ved hjelp av en link se den ferdige kortfilmen om Amboise og Leonardo da Vincis tre siste leveår i vakre Loiredalen i Frankrike.

 

Del denne boken

...... skriver multimediale krimbøker om journalisten Sturla Sander, som produserer historiske dokumentarer og samtidig løser uforklarlige drapssaker. På slutten av romanene får leseren, ved hjelp av en link, se de ferdige filmene hans på nettet!