NorgesIndieForfatterSentrum

Lillesopp i Eventyrskogen

kr 349

Pluss frakt

En barnebok som kombinerer fantasifulle illustrasjoner og fotografier av natur og ville dyr. Det er en spennende løsning der hensikten er å vekke nysgjerrighet i forhold til norsk natur, da dette ofte forbindes som litt mystisk og skremmende hos mange barn.

Tor Olav Haukedal og Anne Gyri Solberg har laget en barnebok som kombinerer fantasifulle illustrasjoner og fotografier av natur og ville dyr. Det er en spennende løsning der hensikten er å vekke nysgjerrighet i forhold til norsk natur, da dette ofte forbindes som litt mystisk og skremmende hos mange barn. Samtidig som boken er visuell med mange detaljer, ledes den av en tekst som har til hensikt å øke barn sin mestringsfølelse i forbindelse med som kan virke utfordrende i naturen.

En barnebok som kombinerer fantasifulle illustrasjoner og fotografier av natur og ville dyr. Det er en spennende løsning der hensikten er å vekke nysgjerrighet i forhold til norsk natur, da dette ofte forbindes som litt mystisk og skremmende hos mange barn. Samtidig som boken er visuell med mange detaljer, ledes den av en tekst som har til hensikt å øke barn sin mestringsfølelse i forbindelse med som kan virke utfordrende i naturen.

Del denne boken

... er forfatter og naturfotograf i barneboken "Lillesopp i Eventyrskogen". Med kombinasjon av tekst og fotografier, naturens mystikk og hemmelige skatter, ønsker han å stimulere barn sin fantasi og deres interesse for natur og dyr.

... debuterer som illustratør og medforfatter i eventyrboken "Lillesopp i Eventyrskogen". Med fargerike illustrasjoner og ekte foto av natur og ville dyr, ønsker hun å stimulere barns fantasi og vekke interesse for natur og ville dyr.