Mannen som forsvant – bok 1 i detektivserien De Tre Lykter

kr 199

Pluss frakt

Lissi, Luta og Fyrstikken oppdager at Pettersen på Blesserud har forsvunnet. Døren står på vid gap og sauene breker som gale i fjøset. Har han blitt kidnappet? Fordi han visste ting han ikke burde vite?

For mange år siden skjedde det uforklarlige ting i Grynvik. Det var på den tiden TV-bildene var svart-hvite og det fremdeles fantes ettøringer og sveivetelefoner …

Lissi, Luta og Fyrstikken oppdager at Pettersen på Blesserud har forsvunnet. Døren står på vid gap og sauene breker som gale i fjøset. Har han blitt kidnappet? Fordi han visste ting han ikke burde vite?

Bli revet med når trekløveret finner et trusselbrev og detektivklubben De Tre Lykter ser dagens lys – for med lommelykter, mot og oppfinnsomhet er de fast bestemte på at de skal avsløre mørkets urettferdigheter! Opplev det ubegripelige når de treffer «mannen fra den andre siden», og heng på når de spionerer i mørket på en forlatt herregård, når de blir oppdaget, når de blir innesperret, når de flykter, når de blir jaget …

Detektivserien De Tre Lykter passer best for jenter og gutter fra 9 til 14 år, men også en del ungdommer og voksne liker å lese disse bøkene. Her er det humor og forelskelse, kløkt og mot, glimt av det overnaturlige midt i den kjente virkeligheten – og framfor alt dramatikk og spenning – i et sjarmerende og passe gammeldags norsk-svensk grensemiljø.

Utgitt (2. utgave): 26-10-2017
Omslagsillustratør: Asbjørn Tønnesen
Boken er utstyrt med kart i permene, innholdsfortegnelse og “Disse er med”-oversikt
219 sider

«Utrolig spennende! Visste ikke at krim var så spennende!»
Adrian, 10 1/2 år, Halden
«Massevis av actionfylte scener, humor, kjærlighet og vennskap … griper leseren fra første side.»
Nora Vinjor Røssland, Noras bokblogg (terningkast 5)

Del denne boken

... er utdannet journalist. Han har flere tiårs erfaring fra arbeid med språk og informasjon i Norge og Sverige, innen et bredt spekter av sjangere og publikasjonsformer.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mannen som forsvant – bok 1 i detektivserien De Tre Lykter”

Flere bøker av