NorgesIndieForfatterSentrum

Muffinsmysteriet

kr 249

Pluss frakt

Nyhet! Nå kan barn og voksen bytte på å lese høyt for hverandre!
Luna og mamma baker muffins, men noe mystisk skjer underveis i bakingen. Luna finner ut av saken

GI BARNA EN GOD LESESTART

Muffinsmysteriet er den andre boka i serien «Min tur -din tur».  Her kombineres den gode historien med enkle lese-selv-tekster som treffer barnas lesenivå helt fra begynnerstadiet. Mestring og mening gir leseglede!

Vi følger bestevennene Leo og Luna gjennom små og store opplevelser i hverdagen. Her er det rom for sansing, undring, humor og dramatikk. Bøkene er rikt illustrerte og har små overraskelser på lur for den mest observante leseren.

Bøkene har økende vanskelighetsgrad og passer for barn i barnehage- og tidlig skolealder .

Har lesingen låst seg? «Min tur – din tur» gir meningsfull lesing selv om teksten er enkel! Barna får lesepauser når den voksne leser, og kan lytte til en historie som passer deres språklige nivå. Lese-selv-teksten er fordelt i passe porsjoner, har stor blå font og består av enkle ord som repeteres. Mestring gir motivasjon til å lese mer.

Se vår hjemmeside https://www.minturdintur.no/ for mer informasjon.

Del denne boken

…skriver barnebokserien «min tur - din tur». Her kan barn og voksen bytte på å lese høyt for hverandre gjennom en sammenhengende historie. På denne måten kan barna oppleve lesemestring og at egen lesing gir mening, helt fra begynnerstadiet.

Flere bøker av