NorgesIndieForfatterSentrum

Når noen slår et menneske i hjel

kr 249

Frakt inklusive

Svein Robert sitter i avhør, mistenkt for å ha skutt Anita Sjøstrand. Han er overbevist om at det egentlig er Anitas voldelige ektemann som står bak drapet, men avhørslederen er ikke interessert i noe av det han forteller. Ektemannen har alibi, og flere vitner har observert Svein Robert ved åstedet.

Etter hvert begynner Svein Robert å bli usikker. Kan det faktisk være at han har skutt Anita og fortrengt minnene? Å fortrenge traumatiske minner har han jo gjort tidligere.

Samtidig ser det ut til å være flere mistenkelige hendelser politiet viser liten interesse for å etterforske …

Når noen slår et menneske i hjel er en kriminalroman med et plott sentrert rundt mysteriet om hvem som skjøt Anita Sjøstrand. Er det den sosialt tilbakestående Svein Robert, den voldelige ektemannen, eller elskeren med stemmer i hodet? Eller kan det dreie seg om en hevn fra innvandrermiljøet?

Historien er også et oppgjør med bygdedyr og religiøs fanatisme. Du møter ekte mennesker som kommer opp i krevende situasjoner og handler logisk ut fra sine forutsetninger. En fortelling som ikke er avhengig av psykopatiske seriemordere for å skape spenning.

Les utdrag på forfattersiden nickshenan.com

Del denne boken

... debuterte med kriminalromanen "Når noen slår et menneske i hjel" i 2022. Som forfatter er han opptatt av å skape spennende og troverdige historier som handler om ekte mennesker.