Når noen slår et menneske i hjel

(1 omtale)

kr 249

Frakt inklusive

Svein Robert sitter i avhør, mistenkt for å ha skutt Anita Sjøstrand. Han er overbevist om at det egentlig er Anitas voldelige ektemann som står bak drapet, men avhørslederen er ikke interessert i noe av det han forteller. Ektemannen har alibi, og flere vitner har observert Svein Robert ved åstedet.

Etter hvert begynner Svein Robert å bli usikker. Kan det faktisk være at han har skutt Anita og fortrengt minnene? Å fortrenge traumatiske minner har han jo gjort tidligere.

Samtidig ser det ut til å være flere mistenkelige hendelser politiet viser liten interesse for å etterforske …

Når noen slår et menneske i hjel er en kriminalroman med et plott sentrert rundt mysteriet om hvem som skjøt Anita Sjøstrand. Er det den sosialt tilbakestående Svein Robert, den voldelige ektemannen, eller elskeren med stemmer i hodet? Eller kan det dreie seg om en hevn fra innvandrermiljøet?

Historien er også et oppgjør med bygdedyr og religiøs fanatisme. Du møter ekte mennesker som kommer opp i krevende situasjoner og handler logisk ut fra sine forutsetninger. En fortelling som ikke er avhengig av psykopatiske seriemordere for å skape spenning.

Les utdrag på forfattersiden nickshenan.com

Del denne boken

... debuterte med kriminalromanen "Når noen slår et menneske i hjel" i 2022. Som forfatter er han opptatt av å skape spennende og troverdige historier som handler om ekte mennesker.

 

1 omtale for Når noen slår et menneske i hjel

  1. Bjørn Borg Kjølseth

    Det er lenge siden jeg har blitt så begeistret for en bok, som jeg ble da jeg leste «Når noen slår et menneske i hjel» av Nick Shenan. Han overrasker og begeistrer med innsikt i en rekke ulike miljøer, kristne, innvandrere og bygdas pøbelgjeng og beskrivelsene er gode og treffende. Man blir revet med og historien er spennende og overraskende til siste slutt.

    En bok jeg vil anbefale på det sterkeste.

Skriv en omtale

Flere bøker av