NorgesIndieForfatterSentrum

Kategori:

Endelig gammel

kr 350

Frakt inklusive

Endelig gammel er et filosofisk kåseri over hvordan livets krumspring kan føre til et spennende liv og en lykkelig alderdom, en livsfase som forfatteren betegner som gave servert med rød sløyfe.
I boken deler Ingrid sine refleksjoner om livet og alderdommen.

Boken er fylt med overraskende vinklinger, uortodokse tolkninger og preget av fremtidsoptimisme. Gjennom anekdoter forklarer hun sine helt personlige holdninger, og ikke minst hvorfor hun ser på alderdommen som et start-up-foretak til en fargerik livsperiode. Kanskje vil du kjenne deg igjen og få noen bekreftelser, eller motiveres til å sette i gang med samme prosjekt: Gripe fatt i muligheten livet som best-ager tilbyr.

Thor Gotaas, forfatter ved Gyldendal forlag:
«
Du turnerer språket bra i boka, det har fin rytme og teksten lever. Du skrev deg inn i den, ser jeg, skrev deg varm. Du tenker også klart og klokt, personlig på en fin måte som kler stoffet. Gratulerer med ei fin bok.»

Ingvild Forbord, forfatter
«
Snart ferdig med din bok. TAKK OG TAKK, for dine kloke ord. Balsam for aldersnerver og oppgitthet. Og den er virkelig en motivator og gledesspreder. Og så fint å bli kjent med deg. Du slipper meg inn i livet ditt på en så god og givende måte. Virkelig, STOR TAKK. »

Flere bokomtaler finner du her: ingridstruemke.wordpress.com/bokomtale

Del denne boken

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Kategori:

Ingrid Strümke

... sitt største ønske som forfatter er å engasjere og gi nye perspektiver. Hennes hovedtema likeverd og rettferdighet gjenspeiles i problemstillingene hun tar opp, enten de er rettet mot barn eller voksne.

Se også

Motivasjon

349,-

En varslers kamp - Musas kamp mot Goliat

398,-

Det sunkne land

300,-

M/S Theklas himmelferd

200,-

I min fars fotspor

350,-

Huldra er hel

333,-
Lesing og skriving

Lesing og skriving som egenbehandling ved lårbrudd

150,-