Sistemann stenger porten

kr 300

Frakt inklusive

En speningsroman om intriger, sabotasje og maktspill kolliderer med innside handel, datamisbruk og børsmanipulasjon.

«Sistemann stenger porten» ser verden gjennom utviklingssjef Tore Hallviks øyne, i den tidlige fasen av internett, før nettet ble allemannseie og før vi lærte at deling av private data er farlig. Intriger, sabotasje og maktspill kolliderer med innside handel, datamisbruk og børsmanipulasjon. Boken følger Tore Hallvik og hans problemer med å imøtekomme salgsavdelingens overdrevne løfter, mestre utviklernes misnøye og sjefens forventninger til rask profitt. Kan Tore finne balansegangen mellom jobb og privatliv, eller blir forholdet til forloveden ødelagt? Bokens handling foregår i Oslo i 2001, men det kunne like gjerne vært i dag. Du blir dratt inn i et spill, et råttent spill som varer helt til siste side er lest.

 

Del denne boken

... skriver spenningsromaner om datakriminalitet og politikk. Handlingene er plassert i en norsk virkelighet som leseren kjenner igjen. Han ønsker at leseren skal gjennomtenke samfunnsaktuelle problemstillinger.

... debuterte i en alder av 68 år. Han begynte med datamaskiner på 70 tallet. Hans liv har vært og er innen programmer og boken bærer preg av det. Hans medforfatter er B.B.Kjølseth. Hans andre lidenskap er motorsykkelen, en GoldWing 1800cc

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sistemann stenger porten”

Flere bøker av