NorgesIndieForfatterSentrum

Tilstede

kr 150

Pluss frakt

Astrid Huneide har skrevet ei bok om oppstarten av sitt kunstprosjekt.. Et festskrift for de privatpraktiserendes kår. Hun har våget seg på ei ukorrekt bok med noe rot og håndskrift scannet inn.

Hun driver kunststuntet «Hovedsentralen for høyhæla sko» som hun har fått stipend fra Kulturrådet for å utvikle. Hun lager diktbøker på håndlaga papir vist på gallerier. Studert filosofi og nordisk på universitetet i Tromsø og kom til siste inntak på Aschehougs forfatterskole. Der hun fikk tekstvurdering av Morken Andersen som «lett surrealistisk, frisk og original med mye vind og bevegelse.» boka Tilstede omhandler ei historie fra nær fortid som ikke lenger omtales. En personlig beretning ved siden av poesien. Hun er påvirket av Helene Cixouis, Hannah Arendt, Louise Bourgeois og Patty Smith. Og opptatt av nattspråk og insomnia drawings.

Del denne boken

... Oppstart av kunstprosjekt i Verdiskapingsprosjektet i Hammerdalen. Da Larvik skulle satse på kunst og kulturpark. Om poetisk praksis og installasjoner.POESI - FILOSOFI - HVERDAGSLIV.