NorgesIndieForfatterSentrum

To sider av samme sak

Tomt på lager

kr 50

Pluss frakt

Bjørgs bestefar Magnus må legges inn på sykehuset for en uke. Pia og Bjørg skal holde bestemor Birgitta med selskap mens de har høstferie og hjelpe til der de kan. Det ville vært ulikt Pia og Bjørg hvis de ikke hadde snublet inn i et eventyr der også nissen Olle er involvert. Men jentene møter ikke bare gamle venner, de får nye venner, i tillegg til mye å tenke på.

Bestilling direkte til min hjemmeside: bestilling

Ingrid Strümkes barnebøker er eventyr med aktiviteter:
Fortellingene for barn er plassert i barnets fantasiverden og tar samtidig for seg små eller større hendelser barnet møter i sin virkelighet. De er egnet for kosestunder før leggetid eller tidsfordriv på for eksempel reiser. Lengden er slik at også nybegynnere har lyst til å lese selv og illustrasjonene som kan fargelegges hjelper førskolebarn holde fokus og inviterer til å sette sitt personlige preg på karakterene. Dermed er de både aktivitets- og lesebøker.

“Utrolig spennende bøker som både er underholdende, lærerike og gir stoff til gode samtaler med barna. Dessuten flott oppsett med veksling av tekst og tegning.”
Theresa Tankred

Del denne boken

...største ønske som forfatter er å engasjere og gi nye perspektiver. Med universitetseksamen i religionsvitenskap og økonomi belyser hun sine hovedtema likeverd og rettferdighet fra forskjellige innfallsvinkler uansett sjangre.