UTGANG

kr 200

Frakt inklusive

En samling med dikt og korte tekster knyttet til det å være i livskrise

Lisbeth Sunde sier: “Noen ganger setter livet oss på prøve og slår beina under oss.  Slik var det da sønnen min fikk kreft i en alder av 11 måneder. Han var likevel en av de heldige som ble frisk og han er i dag en voksen mann som nærmer seg 30 år.

På tross av at det er lenge siden  har det likevel  gitt mening for meg å  hente frem en del tekster jeg skrev på den tiden og lage en samling av dem.  Tekstene er utilslørte  i all sin egenart og bærer  nok preg av at dette er min første diktsamling, men de har banket på lenge og måtte ut!”

Kristin Delås sier i sin konsulentuttalelse :
“Diktsamlingen inneholder noen fine enkeltdikt, og du viser mangfold og originalitet med tanke på motivkrets og språklige bilder. Til tross for alvorlig tematikk så har diktene noe kreativt og lekent over seg som jeg liker godt.”

 

 

 

Del denne boken

... skriver lyrikk og lengre tekster. Har tidligere utgitt egen musikk. Barnehagelærer av yrke, ansatt som pedagogisk konsulent. "Det som gjør inntrykk kommer gjerne til utrykk og jeg har gjennomlevd mye som er viktig å skrive om".

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “UTGANG”

Flere bøker av 

Categories:

275,-

Categories:

200,-

Andre bøker i samme kategori

Categories:

299,-

Categories:

295,-

Categories:

275,-

Categories:

320,-

Categories:

250,-

Categories:

200,-