Vikingarven

kr 379

Frakt inklusive

Malte Moddy – nestleder for sikkerhetsavdelingen i Western Norwegian Oil – har invitert Peggy Browning med på ferie til Sør-Afrika. Uten varsel blir han alvorlig syk og havner nærmest i koma. Dette fører til alvorlige konsekvenser for Peggy. Etter et kort sykehusopphold reiser Malte hjem til Stavanger. Problemene hans eskalerer noe som også gir konsekvenser for stillingen hans i oljeselskapet.
Helt uventet penses han inn på slektsforskning. Han fatter interesse for sin 8. tippoldefar Robert Mudie som innvandret til Skottland omkring år 1630. En DNA-test gir en forbløffende oppdagelse. Som en direkte følge av dette blir han innblandet i hendelser – med røtter tilbake til vikingtid – som involverer russisk mafia og Krim-krisen.

Malte Moddy blir akutt syk og blir sykemeldt fra jobben som nestleder i sikkerhetsavdelingen i oljeselskapet. Hans svigerinne penser ham inn på slektsforskning etter at broren nærmest har tvunget ham med hjem til Reine i Lofoten. Som en direkte følge av en Y-DNA-test blir han trukket inn i hendelser, med røtter tilbake i vikingtid som involverer russisk mafia og Krim-krisen.

Første opplag utsolgt. Trykket opp i noe større format. Lite restopplag

Del denne boken

... skriver spenningsromaner der slektsforskning og middelalderhistorie er viktige deler av bakgrunnshistorien. Etter at jeg kom over en skotsk slektsforbindelse tilbake på 1600-tallet, bestemte jeg meg for å la hovedpersonen være tilknyttet slekten.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vikingarven”

Flere bøker av