cropped-Kun_sirkel.jpg
Et nytt NIFS år

Kjære medlemmer

Årsmøtet i NIFS ble avholdt sist tirsdag og vi har nå et nytt styre og et nytt budsjett – og mye vi skal gjennomføre.

Takk til de avtroppende styremedlemmene
Først og fremst vil jeg takke Espen, Beate og Bengt for god innsats i året som gikk.  Tusen takk!

Spesielt vil jeg trekke frem Espen, som har vært med i styret helt siden NIFS ble stiftet i 2020 og var styreleder i ett og et halvt år. Han fortjener stor honnør for alt han har gjort for foreningen – ikke minst for sin enorme innsats og gode kontakter som gjorde at indieforfatterdagene ble så vellykket i Larvik i 2022. Tusen takk, Espen!

Velkommen til det nye styret
Så vil jeg ønske det nye styret velkommen. Jan og jeg har vært med i styret i to år allerede og går nå inn i det tredje. Vi skal fordele oppgavene oss i mellom, men Jan vil helt sikkert fortsette å ha hovedansvaret for våre nettsider og bokkatalogen.

Våre nettsider og bokkatalogen – hvor hvert medlem selv kan legge inn og oppdatere sine bøker og egen profil, er en vesentlig forskjell på NIFS og andre indieforfatter-grupper rundt om i landet. Du kan også legge inn tips om nyheter eller arrangement og vi vil spre informasjonen om dem på nettsiden og i sosiale kanaler.

Aase Marie og Anne er nye i styret og har spennende ideer om å se hva vi kan gjøre for å opprette kontakt og samarbeide med bibliotekene for å presentere NIFS’ medlemmer og også markedsføre organisasjonen.

Forfattertreff
Vi ønsker fortsatt at det dannes lokale forfattertreff rundt om i landet

Det er nå to grupper som er i drift, Ad Astra treffes digitalt hver 3. uke og møtene er tilgjengelige for alle NIFS-medlemmer, og en ny gruppe er dannet i Agder-området- Denne planlegger å arrangere et bokbad om ikke så lenge.

Om du ønsker å ta initiativ i ditt område (eller digitalt), så si fra – så skal vi hjelpe deg å finne dem som bor i nærheten av deg.

Markedsføring av bokkatalogen og NIFS
For å sitere Beate på årsmøtet, da vi på slutten av møtet snakket om markedsføring:

«Det å legge en bok ut på Amazon [eller en hvilken som helst nettside] og tro at det selger noe som helst, det er som å være på havet med en plakat og tro at noen ser deg»

Det samme gjelder også om du har lagt ut boken på NIFS bokkatalog – den må markedsføres. Vi er i dag over 100 medlemmer, som kan hjelpe hverandre å bli funnet – men da må hver av oss også gjøre en innsats.

Vi oppfordrer alle til å dele og omtale hverandres bøker og spre informasjon om at bokkatalogen finnes og har en rekke (nå 162) spennende bøker for enhver smak.

For å hjelpe til med markedsføringen av din bok, dine kollegers bøker og hele katalogen har årsmøtet vedtatt å bruke 50.000 kroner på markedsføring i 2024.

Det nye styret tar gjerne i mot ideer og innspill til hvordan og hvor markedsføringen kan ha best effekt.

Det nye styret ser frem til å jobbe for dere – og vi håper dere også vil gjøre en egeninnsats for å nå vårt felles mål om å «gjøre det enklere å være indieforfatter i Norge».

Hilsen
Bjørn Kjølseth
Styreleder

Facebook
Twitter
LinkedIn
e-post

Legg igjen en kommentar