NorgesIndieForfatterSentrum

IndieForfattere

... har studert litteraturvitenskap, er utdannet journalist og fotograf. Hun debuterte som forfatter i september 2022.

… henter inspirasjon fra naturen når hun maler og skriver, og dette reflekteres i de aller fleste av verkene hennes. Stemningsfulle tekster formidles i form av både lyrikk og prosa.

... er psykolog og forfatter, født 1950 i Oslo og har bodd i Larvik siden 1985, og dermed funnet sin by.

… henter inspirasjon fra eget liv. Det paranormale, mystiske sammentreff og sterke bånd mellom mennesker preger hennes forfatterskap. I hennes bøker inviteres du med inn i en spennende og fasinerende verden av hverdagsmagi.

... skrev i 2012 boken Kaoshormoner, med tilhørende musikk. Nå kommer de kaotiske hormonene frem fra glemselen, og med nytt bonusmateriell går restlageret til inntekt for barn og unge med CFS/ME.

... skriver på både Feelgood og krim.

... fra Oslo debuterte med boka Sigfred i 2020.
Jobber nå med bok nummer to, det blir en roman basert på virkelige personer i årene rundt og etter 1900, der alt starter i Bergen. Boken kommer i oktober 2023.

... debuterer som illustratør og medforfatter i eventyrboken "Lillesopp i Eventyrskogen". Med fargerike illustrasjoner og ekte foto av natur og ville dyr, ønsker hun å stimulere barns fantasi og vekke interesse for natur og ville dyr.

... er fra Ålesund og studerte ved The Liverpool Institute for Performing Arts. Hun har jobbet med ulike teater- og musikkprosjekter i Bergen.

I am a British citizen of Jamaican lineage who traveled to Israel and met a lovely Norwegian lady. A couple of years later we married in St. Andrews Church of Scotland, Jerusalem, and had our first child in Bethlehem in Judea.

Arild Svendsen
... skriver historiske romaner om norsk utvandring til Amerika. De fleste fant seg til rette, men mange slet med ensomhet, hjemlengsel, alkohol og psykiske plager, og de var overrepresentert på psykiatriske institusjoner.

... skriver om menneskenes liv og kår i det samfunn de lever i med humor og uventa skråblikk i teksten, interesserer seg for god historiefortelling både muntlig og skriftlig og liker realisme bedre enn typisk fantasy. Krimsjangeren overlater hun til andre.

... Oppstart av kunstprosjekt i Verdiskapingsprosjektet i Hammerdalen. Da Larvik skulle satse på kunst og kulturpark. Om poetisk praksis og installasjoner.POESI - FILOSOFI - HVERDAGSLIV.

... har skrevet romanen "Håp om lysere tider" som følger nyhetsbildet i året 2020, samtidig som du møter mennesker i deres hverdag med ensomhet, bekymring, økonomiske bekymringer, mishandling. Men også om hvordan mennesker er der for hverandre.

... er en skjønnlitterær barnebokforfatter som skriver bøkene om JONAS JENSEN.

... skriver bøker om historisk fiksjon på flere plan, og nylig utgitt debutboken "Matriarken fra Bjørnør- og Knektene som kom". Han er 68 år og relativt nyslått, men aktiv pensjonist. Samboende, aktør i Bjørnørfolket, trener, korsanger og har Poletta.

... skriv om sterke hendingar frå eigen arbeidsplass og liv, og korleis truslivet hennar har bidratt til viktige endringar for andre. Det er ofte sterke møte som får ein til å kjenne på at det må finnast meir mellom himmel og jord. 
...skriver i sjangeren Romantikk, med flere subgrupper og mangfold, både med voksne karakterer og Young/Adult.
... hadde ikke åpnet den gamle dagboka på nesten førti år, med historien fra hippietiden, da hun dro alene bak på en lastebil til Kathmandu. Drømmen om frihet, sex, drugs og rock'n roll hadde nådd hver avkrok.

... skriver spenningsromaner om datakriminalitet og politikk. Handlingene er plassert i en norsk virkelighet som leseren kjenner igjen. Han ønsker at leseren skal gjennomtenke samfunnsaktuelle problemstillinger.

... er dikter og forfatter med et dypt engasjement i demens.

... debuterer som forfatter med Klimaglede. Hun er sivilingeniør i kjemi, og har jobbet i oljebransjen. Hun er i overkant nysgjerrig på hvordan hjernen fungerer, og har brukt store deler av livet på å sette seg inn i akkurat dette.

... Sophie lengter etter å finne kjærligheten. Men er han riktig han som får hjertet til å banke på feil måte? Sophie er første roman i en serie og kommer i pocketutgave desember 2022. Forhåndssalget starter nov/des

... skriver om veien hjem til seg selv. Hun vokste opp i aksen mellom kirken og brenneriet i bygda Løten. Det har preget hennes liv. Som barn ble hun utsatt for store belastninger og krenkende adferd fra foreldrene, og ingen grep inn for å beskytte henne.
... sitt univers er mosaikk-biter av inspirasjon fra den virkelige verden. Han mener at det er fra våre egne liv at de beste fortellingene skapes, iblandet en herlig coctail av fantasi og kreativitet

... skriver dikt om det å måtte stå gjennom store utfordringer i livet uten å gi opp. Diktene er nå satt sammen til diktsamlingen «Døren som ble lukket står åpen nå».

I gjennom hele mitt liv har jeg skrevet utallige dikt, også noveller og korte historier. Jeg skriver fremdeles mye poesi. Skriver nå på en roman, som jeg ønsker skal bli min neste utgivelse, som blir en poetisk roman.

... er født på Melbu i Vesterålen, men har siden 1990 bodd i Horten.

... har skrevet bok om motivasjon der han har intervjuet psykologer, mentaltrenere og doktorgradstipendiater om hvilke mentale prosesser som påvirkes når vi møter motgang. Hva skal til for å fortsette nå du vil gi deg? Daniel gir deg svaret.

… har gitt ut en barnebok om en gutt og dinosaurer. Jobber i skrivende stund med to krimbøker for voksne og en barnebok om nordlyset og samisk kultur. Planlegger utgivelse av krimbok om polarforskning og barneboka høsten 2022.
... jobbar til dagleg med leiarutvikling i spesialisthelsetenesta. Har bl.a. bakgrunn som journalist i dagspressa, og som kommunikasjonsdirektør i akademia. Bur på Hjelmås utanfor Bergen. "Sikkert ein klemmefamilie" er hennar første roman.
... er født i 1986, gift med Hanna og har fire barn fra 3 til 8 år.
… skriver om samfunnsaktuelle tema, for han ønsker å engasjere, utfordre og provosere leseren til å reflektere over temaet og ta eget standpunkt.
... skriver barnebøker for store og små barn. Hun er også musiker og har laget sanger og melodier til siste utgivelse som også ligger på SoundCloud.
... skriver dikt og tekster på kryss og tvers, illustrert med egne fotografier. Bilder skaper tanker. Tanker skaper bilder. Tanker til Motivasjon og inspirasjon. Himmel og hav. By og land. Om Hverandre. Om seg selv.

... er født i Oslo, men har bodd det meste av livet i Hønefoss. Han har vært innom flere bransjer og har siden 1996 drevet egne foretak innen webdesign og senere som droneoperatør. Han eier og driver nettavisa ringeriksavisa.no

... er en samfunnsengasjert kvinne, nå bosatt i Trondheim. Hennes forfatterskap er et resultat av alvorlige, påførte hendelser fordi hun som
regnskapsansvarlig utførte sin pålagte varslingsplikt.

... skriver dikt og betraktninger om naturen og livets gleder og sorger, kommer også med en roman denne våren.

... skriver beroligende historier, der leseren blir guidet gjennom vakker natur for å finne sin egen indre stillhet. Etter studier og jobb i England og Oslo flyttet hun til Larvik der hun har familie, kjæreste, bonusbarn og hund.

Har skrevet biografien Vågestykket- veien mot fellesskapet, som handla om å vekse opp som tunghøyrt. Held no på med ein roman der handlinga er lagt til Aurlandsdalen, der eit indre drama utspela seg i ramma av ekstrem natur.

... er pensjonert lege og skriver dokumentar med emner fra tiden før, under og etter Andre Verdenskrig. Hun videreformidler for en stor del erfaringer og synspunkt til dem som ikke hadde lett for å komme til orde i etterkrigstiden.
... etter fjorten år som aktive medlemmer innen frikirkemenigheter fikk Inger Johanne nok og meldte seg ut av menigheten de hadde brukt all sin tid og energi på.

...største ønske som forfatter er å engasjere og gi nye perspektiver. Med universitetseksamen i religionsvitenskap og økonomi belyser hun sine hovedtema likeverd og rettferdighet fra forskjellige innfallsvinkler uansett sjangre.

... er hjertekjær, intuitiv og klarsynt formidler. Største ønske er å inspirere andre i det kreative og skapte liv, til utvidet bevissthet av sammenheng mellom kropp, ånd, jord, med egen personlig betydningsfulle rolle.

... har i mange år utforsket kvinnehistorien og forsøkt å gå bakenfor de etablerte sannheter om kvinneskikkelser i myter, eventyr og sagn. Hun har lang fartstid i skolen og er religionshistoriker.

... er oppvokst utenfor Fredrikstad, har tre voksne barn og er bosatt i Oslo med samboer.

... debuterte i en alder av 68 år. Han begynte med datamaskiner på 70 tallet. Hans liv har vært og er innen programmer og boken bærer preg av det. Hans medforfatter er B.B.Kjølseth. Hans andre lidenskap er motorsykkelen, en GoldWing 1800cc

... skriver spenningsromaner der slektsforskning og middelalderhistorie er viktige deler av bakgrunnshistorien. Etter at jeg kom over en skotsk slektsforbindelse tilbake på 1600-tallet, bestemte jeg meg for å la hovedpersonen være tilknyttet slekten.

...37 år gamal busatt i Øygarden kommune. Vaks opp som mellomste mann i ein søskenflokk på 3, i industribygda Svelgen. Eg er tenåringspappa til ei jente på 13 år, har ein variert bakgrunn som chipselskar og ordsjanglør.

… skiver og illustrerer barnebøker som passer godt for barn i alderen 8 – 12 år. Bøkene er ikke kun magisk og spennende. De handler også om emigrasjon, hjemlengsel, vennskap og å overvinne angsten. Bøkene er både på nederlandsk og norsk.

…Larviksforfatteren fikk historieinteresse i voksen alder. 8 år brukte han på bok om krigen. Han følger sin fars fotspor fra motstandsarbeidet under 2. verdenskrig.

...skriver fantasifulle og eventyrfulle romaner, med elementer av ett alltid kritisk blikk på samtidens utvikling.

... begynte for alvor å skrive i 2003. Underveis har bevisstheten om hva som skjer på kloden og med den vokst og engasjemtentet likeså. Mest av alt sender hun innlegg til aviser , men utgir også bøker i div. sjangre; dikt, roman, krim, reality-fiction

... skriver i sjangeren lyrikk,poesi, dikt med korte stemningsfull tekst kor bl anna besjeling,humor/ironi,kontrastar er nytta som verkemiddel.

...bor i Trondheim, født i 1957, mor til fire, bestemor til 8.
... har over 15 års erfaring fra startups og etablerte bedrifter som creative/art director. Han har gitt ut to musikkalbum, flere singler, skrevet en rekke kommersielle og ikke-kommersielle artikler, publikasjoner og bøker.

… skriver krim/thrillere. I debutboken BAK HVER EN DØR, følger vi karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i Sone Bølgen, i Larviks gamle bydel Langestrand. Et intrikat og livsfarlig drama med intriger, svik, maktkamp og begjær.

... skriver selvhjelpsbøker, dikt, artikler, og holder kurs og foredrag innen feltet kronisk sykdom. Hun berører tema som sorg, tap, aksept, mestring, skam, og mental helse.

... er en barnebokforfatter fra Trondheim. Hun skriver på norsk og på engelsk for å nå flest mulig barn. Hver bok tar for seg et bestemt område som barn kan trenge hjelp på, og forteller slik at barna lærer å løse hverdagens store og små problemer.

... er opptatt av å skape krimfortellinger som er fattige på blod og vold, men rike på spenning. Gjerne med et dagsaktuelt tema som bakteppe.
... er spesialist på kreativitet, etikk for ledere og lederfilosofi.
... skriver poesi, prosa, fabler og noveller.

... skriver lyrikk og lengre tekster. Har tidligere utgitt egen musikk. Barnehagelærer av yrke, ansatt som pedagogisk konsulent i to kommunale barnehager i Bergen.

...er født i 1961 og er oppvokst i Drammen. Hun bor i Nes kommune i Viken. Hun er født som bokorm og elsker å jobbe fram egne karakterer og historier.

...ble født i Stavanger en sommernatt i 1982 på den varmeste dagen det året. Lange sommerkvelder, lukta av myr, fargerike blomsterenger og fuglekvitter er det som fremdeles fyller henne med liv.

... løsgjengerlærerinne og altmuligkunstnerinne som lenge har hatt for vane å lyge i hop ting for å underholde folk rundt seg, og som nå på sine halvgamle dager i sin ubeskjedenhet har begynt å trykke det opp og legge det ut for salg.
… skriver bøker om mysterier, gjemte skatter, gåter og historiske finurligheter. Jeg gjorde alvor av drømmen om å bli forfatter nå i år, og ga ut min første bok Rasputins Relikvie i september 22. Planen er at det skal bli en serie.
... har i mange år utforsket kvinnehistorien og forsøkt å gå bakenfor de etablerte sannheter om kvinneskikkelser i myter, eventyr og sagn. 
... har jobbet 44 år som journalist i Aftenposten. Er nå frilanser, forfatter og foredragsholder.

... vokste opp i Oslo og er nå godt i gang med Noveller fra et langt liv. Jeg har vært bosatt i flere land som yrkesdiplomat. Har skrevet fra barnsben men mest gjennom yrket med politiske analyser. Tror jeg nå har funnet min skjønnlitterære stemme.

... er en allsidig forfatter som har skrevet novellesamlinger, dikt og romaner. Hennes tredje bok "Hønsehuset i Toscana" kommer ut i Oktober 2022. Hun har også blitt utgitt i flere diktantologier, og gitt ut to diktkalendere.

... skriver poesi fra byen, naturen, og pusten. Derav pustepoesi.
Har som livsmotto å ha et liv av tid, til å oppleve alt på min vei, som jeg går ett skritt av gangen.

... er freelance journalist, skribent og videoprodusent. Morten skriver både sakprosa og skjønnlitteratur og trives i det historiske landskapet. Han har gitt ut tre bøker og skriver historierelaterte artikler for ukepressen.

... debuterte med kriminalromanen "Når noen slår et menneske i hjel" i 2022. Som forfatter er han opptatt av å skape spennende og troverdige historier som handler om ekte mennesker.

... fant i noen kister etter sin mors død, noen dikt som bestefar hadde skrevet. Da lærte han bestefar å kjenne. En som skriver dikt forteller mye om seg selv.

... forsøker å skrive bøker om filosofi. Han er pensjonert universitetslærer i filosofi. Som filosof har han ingen spesialitet, men er en engasjert dilettant som forsøker å gape over for mange ting, og derfor har for liten ekspertise på de fleste.

... har førti år bak seg i politietaten med allsidig tjeneste, men med narkotika som spesialområde. Her ledet han alt narkotikaarbeid i et helt politidistrikt i mange år. Alle hendelsene i bøkene er opplevd av kollegaer eller han selv.

... skriver krimbøker om dykkerinstruktøren Johan og de ulike eventyrene han havner opp i på Sinaihalvøya i Egypt på våren 2011. Manuset til den første boken er ferdig og der utspiller mye av handlingen seg rundt vraket av SS Thistlegorm.

... skriver helst bøker som bruker gamle legender, sagn og "eventyr" sammen med en handling lagt til vår tid. Frem til nå har han også helst skrevet på engelsk, har kun en bok på norsk. Bruker mye av egen viten og interesser hos hans hovedpersoner.

...er utdannet siviløkonom og har bakgrunn fra ledelse i offentlige forvaltning, industri og finans i inn- og utland.

... er en nytenkende, fremoverlent mann med en stor interesse for historie og kultur. Sammen med Ørjan Wisth Torgersen har han samlet tekster og bilder for boken "Dråpen"

. . . er anleggsgartnermester med bachelor i biologi fra UIO, eier og drifter av firmaet Oslo Park og Hage As, er nå i ferd med å utgi en bok om Stonehenge.

... tegneserie forfatter og illustratør. Fremtidig forretningsmann.

... er norsk, født i Østerrike 1969. Han jobber som selvstendig kunstner siden 1989, etter hvert i hovedsak med foto og fotobøker.

... er utdannet journalist. Han har flere tiårs erfaring fra arbeid med språk og informasjon i Norge og Sverige, innen et bredt spekter av sjangere og publikasjonsformer.

... begynner å skrive etter frokost og holder på til leggetid oppbrutt av gjøremål og plikter og uvaner. Men fra en sen desemberkveld i 2005 har han skrevet hver dag.

... er en ivrig naturfotograf som i mer enn ti år har presentert tusenvis av bilder på Facebook og Instagram. Dikt har han skrevet fra unge år av og nå samlet et utvalg av dem i boken 'Bilder i ord'
... skriver romaner, faglitteratur, biografier, artikler og kronikker, og er redaktør for andre forfattere.

... skriver historisk krim, i hans debutbok "Vokterne" reiser vi tilbake til Trøndelag og Trondheim rundt 1918.

... elsker å lage fortellinger i fantasysjangeren, både gjennom tekst og bilder. Jeg er utdannet innen visuell kommunikasjon og har illustrert flere barnebøker.

... skriver for barn og ungdom. Hun gjenkjennes i sin lekne tilnærming til kreativ utfoldelse, inspirert av natur og nære relasjoner. Tegning og ord kombinert gjør fantasien grenseløs.

Skriver fantasy og science fiction romaner. Blir inspirert igjennom meditasjon, naturen og en god porsjon egen fantasi.
Gleden av å sitte ute i naturen å la tankene flyte fritt gir gode historier.

... har utgitt den historiske underholdningsromanen «Blyantskissen» som har mottatt flotte anmeldelser av bokbloggerne. Hun er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole (NMH), hvor hun tok en del av studiet i Frankrike.

…skriver barnebokserien «min tur - din tur». Her kan barn og voksen bytte på å lese høyt for hverandre gjennom en sammenhengende historie. På denne måten kan barna oppleve lesemestring og at egen lesing gir mening, helt fra begynnerstadiet.

... er forfatter og naturfotograf i barneboken "Lillesopp i Eventyrskogen". Med kombinasjon av tekst og fotografier, naturens mystikk og hemmelige skatter, ønsker han å stimulere barn sin fantasi og deres interesse for natur og dyr.
... skriver bøker om lokale hendelser i regionen der han vokste opp.

...  skriver en bok om mobbing. Det er en blanding mellom faglitteratur og egne opplevelser/oppservasjoner. Han er utdannet spesialpedagog med spesialisering i atferdsproblemer.

... skriver politiske og historiske spenningsromaner. Han er født og oppvokst i Sandefjord og har vært forretningsadvokat i Oslo i 35 år. Han er formann i Riksmålsforbundet siden 1990 og nestleder i Forfatterforbundet.

... debuterte som romanforfattar som 75-åring hausten -21 etter å ha gått på mange skrivekurs i regí av Forfatterskolen. Kursa og mange år med diktskriving lærte henne å stille store krav til språket.