NorgesIndieForfatterSentrum

IndieForfattere

... skriver om menneskenes liv og kår i det samfunn de lever i med humor og uventa skråblikk i teksten, interesserer seg for god historiefortelling både muntlig og skriftlig og liker realisme bedre enn typisk fantasy. Krimsjangeren overlater hun til andre.

... fra Oslo debuterte med boka Sigfred i 2020.

... er fra Ålesund og studerte ved The Liverpool Institute for Performing Arts. Hun har jobbet med ulike teater- og musikkprosjekter i Bergen.
… henter inspirasjon fra naturen når hun maler og skriver, og dette reflekteres i de aller fleste av verkene hennes. Stemningsfulle tekster formidles i form av både lyrikk og prosa.
... er psykolog og forfatter, født 1950 i Oslo og har bodd i Larvik siden 1985, og dermed funnet sin by.

... skriver på både Feelgood og krim.

Arild Svendsen
... skriver historiske romaner om norsk utvandring til Amerika. De fleste fant seg til rette, men mange slet med ensomhet, hjemlengsel, alkohol og psykiske plager, og de var overrepresentert på psykiatriske institusjoner.
... er en skjønnlitterær barnebokforfatter som skriver bøkene om JONAS JENSEN.

... skriver spenningsromaner om datakriminalitet og politikk. Handlingene er plassert i en norsk virkelighet som leseren kjenner igjen. Han ønsker at leseren skal gjennomtenke samfunnsaktuelle problemstillinger.

... skriver bøker om historisk fiksjon på flere plan, og nylig utgitt debutboken "Matriarken fra Bjørnør- og Knektene som kom". Han er 68 år og relativt nyslått, men aktiv pensjonist. Samboende, aktør i Bjørnørfolket, trener, korsanger og har Poletta.

...skriver i sjangeren Romantikk, med flere subgrupper og mangfold, både med voksne karakterer og Young/Adult.
... skriv om sterke hendingar frå eigen arbeidsplass og liv, og korleis truslivet hennar har bidratt til viktige endringar for andre. Det er ofte sterke møte som får ein til å kjenne på at det må finnast meir mellom himmel og jord. 
... hadde ikke åpnet den gamle dagboka på nesten førti år, med historien fra hippietiden, da hun dro alene bak på en lastebil til Kathmandu. Drømmen om frihet, sex, drugs og rock'n roll hadde nådd hver avkrok.
... debuterer som forfatter med Klimaglede. Hun er sivilingeniør i kjemi, og har jobbet i oljebransjen. Hun er i overkant nysgjerrig på hvordan hjernen fungerer, og har brukt store deler av livet på å sette seg inn i akkurat dette.

... er dikter og forfatter med et dypt engasjement i demens.

... skriver om veien hjem til seg selv. Hun vokste opp i aksen mellom kirken og brenneriet i bygda Løten. Det har preget hennes liv. Som barn ble hun utsatt for store belastninger og krenkende adferd fra foreldrene, og ingen grep inn for å beskytte henne.

... skriver dikt om det å måtte stå gjennom store utfordringer i livet og psykisk vold uten å gi opp. Diktene er nå satt sammen til diktsamlingen «Dikt på deler av et liv».

... har skrevet bok om motivasjon der han har intervjuet psykologer, mentaltrenere og doktorgradstipendiater om hvilke mentale prosesser som påvirkes når vi møter motgang. Hva skal til for å fortsette nå du vil gi deg? Daniel gir deg svaret.

... løsgjengerlærerinne og altmuligkunstnerinne som lenge har hatt for vane å lyge i hop ting for å underholde folk rundt seg, og som nå på sine halvgamle dager i sin ubeskjedenhet har begynt å trykke det opp og legge det ut for salg.
... er født på Melbu i Vesterålen, men har siden 1990 bodd i Horten.
... jobbar til dagleg med leiarutvikling i spesialisthelsetenesta. Har bl.a. bakgrunn som journalist i dagspressa, og som kommunikasjonsdirektør i akademia. Bur på Hjelmås utanfor Bergen. "Sikkert ein klemmefamilie" er hennar første roman.
… skriver om samfunnsaktuelle tema, for han ønsker å engasjere, utfordre og provosere leseren til å reflektere over temaet og ta eget standpunkt.

... er en nytenkende, fremoverlent mann med en stor interesse for historie og kultur. Sammen med Ørjan Wisth Torgersen har han samlet tekster og bilder for boken "Dråpen"

... er født i 1986, gift med Hanna og har fire barn fra 3 til 8 år.