IndieForfattere

Meg Drammen 2017

... har studert litteraturvitenskap, er utdannet journalist og fotograf. Hun debuterte som forfatter i september 2022.

anette

... skrev i 2012 boken Kaoshormoner, med tilhørende musikk. Nå kommer de kaotiske hormonene frem fra glemselen, og med nytt bonusmateriell går restlageret av de trykkede bøkene som selges i 2023 til inntekt for barn og unge med CFS/ME.

Ann Irene Klo

... skriver på både Feelgood og krim.

Forfatter AnneCEriksen

... fra Oslo debuterte med boka Sigfred i 2020.Jobber nå med bok nummer to, det blir en roman basert på virkelige personer i årene rundt og etter 1900, der alt starter i Bergen. Boken kommer i slutten av 2024.

anne marit profil

,,,har skrevet ei bok som heter: "Hvorfor kommer de hit? Sju flyktninger og asylsøkere forteller sine historier", Bakgrunnen for at jeg skrev denne boka, er at jeg har jobbet som norsklærer for minoritetsspråklige i 20 år,

Fleddum

.........skriver spirituelle bøker kombinert med filosofi, fantasi, spenning og miljø. Hun debuterte som romanforfatter i desember 2022 med boken "Prosjekt Jorden-Oppstigningen"

 

Arild Svendsen
... skriver historiske romaner om norsk utvandring til Amerika. De fleste fant seg til rette, men mange slet med ensomhet, hjemlengsel, alkohol og psykiske plager, og de var overrepresentert på psykiatriske institusjoner.
Ashild Thune rotated

... skriver om menneskenes liv og kår i det samfunn de lever i med humor og uventa skråblikk i teksten, interesserer seg for god historiefortelling både muntlig og skriftlig og liker realisme bedre enn typisk fantasy. Krimsjangeren overlater hun til andre.

Audjenny

... har utgitt 2 romaner: "Håp om lysere tider" handler om hvordan enkeltmennesker opplevde året 2020 med pandemi og nedstenging. Romanen "Oskars vei" handler om hvordan Oskar og familien fikk livsforvandlende møter med Hans Nielsen Hauge.

Boka 5

... skriver bøker om historisk fiksjon på flere plan, og nylig utgitt debutboken "Matriarken fra Bjørnør- og Knektene som kom". Han er 69 år og aktiv "pensjonist". Samboende, aktør i spelet Bjørnørfolket, aktiv mosjonist og korsanger.

Forfatter Bianca Lund
...skriver i sjangeren Romantikk, med flere subgrupper og mangfold, både med voksne karakterer og Young/Adult.
Bjorn 2020 12 12 Amazon

... skriver spenningsromaner om datakriminalitet og politikk. Handlingene er plassert i en norsk virkelighet som leseren kjenner igjen. Han ønsker at leseren skal gjennomtenke samfunnsaktuelle problemstillinger.

DefaultMalePicture

Skrivekyndig. Fotograferer. Med kamera og med fly og drone. Skriver for barn og voksne. Astronomi. Flyhistorier. Lokal-historie.

IMG 4979
Sophie faller ofte for feil menn. Men endelig har hun funnet den store kjærligheten. Er han riktig han som får hjertet til å banke på en annerledes måte? Men hvor langt skal hun strekke seg for å imøtekomme han hun elsker?
Christina aas

... skriver dikt om det å måtte stå gjennom store utfordringer i livet uten å gi opp. Diktene er nå satt sammen til diktsamlingen «Døren som ble lukket står åpen nå».

249F22E7 FB85 4334 8C6E 3CB9DA6F1D92

I gjennom hele mitt liv har jeg skrevet utallige dikt, også noveller og korte historier. Jeg skriver fremdeles mye poesi. Skriver nå på en roman, som jeg ønsker skal bli min neste utgivelse, som blir en poetisk roman.

Brain C

... har skrevet bok om motivasjon der han har intervjuet psykologer, mentaltrenere og doktorgradstipendiater om hvilke mentale prosesser som påvirkes når vi møter motgang. Hva skal til for å fortsette nå du vil gi deg? Daniel gir deg svaret.

NIFS 4

Drømmen var å fordype seg i billedkunsten. Forfatter var det siste jeg skulle bli! Men med mine kroniske helseplager måtte bildene få en annen form. Slik gikk det til at romanen "Adams tapte paradis" så dagens lys...

Forfatter Eva Stadven Nilsen
... skriver barnebøker for store og små barn. Hun er også musiker og har laget sanger og melodier til siste utgivelse som også ligger på SoundCloud.
utsnitt 8509

Hjemme har vi massevis av andre tekstiler enn klær - og alle disse må vi ta vare på. Her får du tips til hvordan tekstilene dine kan vare lenger – og hva de kan brukes til når de ikke passer lenger.

 

Frank Tverran

... er født i Oslo, men har bodd det meste av livet i Hønefoss. Han har vært innom flere bransjer og har siden 1996 drevet egne foretak innen webdesign og senere som droneoperatør. Han eier og driver nettavisa ringeriksavisa.no

2024 01 02 Geirfinn

En planlagt pensjonstilværelse ble fort og brutalt endret til en kamp for våre menneskerettigheter. Rettighetene et lite barn har til å få vokse opp med sine nybakte unge foreldre.

40501168 419167291820909 5460113969748377600 n 1

Jeg har alltid hatt et øye for humor og det lokale. Den særegne humorboka, Moroposten, ble skrevet sammen med barndomskompis, Simon Leirvik. Vi er begge fra Randaberg og ønsker å glede mennesker gjennom humoristisk skriving som folk kjenner seg igjen i.

Hermann Knutsen

... skriver bøker om "livet, døden og kjærligheten". Opptatt av menneskenes forhold til hverandre og sin plass i samfunnet og naturen. Samfunnsengasjert. Skriver i alle sjangrer. Dikt, noveller og romaner.

Forfatter Inger Stridsklev
... er pensjonert lege og skriver dokumentar med emner fra tiden før, under og etter Andre Verdenskrig. Hun videreformidler for en stor del erfaringer og synspunkt til dem som ikke hadde lett for å komme til orde i etterkrigstiden.
Forfatter ingvild forbord Large

... har i mange år utforsket kvinnehistorien og forsøkt å gå bakenfor de etablerte sannheter om kvinneskikkelser i myter, eventyr og sagn. Hun har lang fartstid i skolen og er religionshistoriker.

Forfatter Irene Lyster
... debuterte i 2021 med romanen Vinterspire. I 2024 kommer Putins øyne en roman fra Ukraina-krigen. Forhåndssalget har startet, og 50% av salgsinntektene går til krigsofrene.
@profil

... debuterte i en alder av 68 år. Han begynte med datamaskiner på 70 tallet. Hans liv har vært og er innen programmer og boken bærer preg av det. Hans medforfatter er B.B.Kjølseth. Hans andre lidenskap er motorsykkelen, en GoldWing 1800cc

NIFS

... debuterer som farfatter i 2023. Han er utdannet innen IT og Markedsføring og bor i Øygarden kommune. På evig søken etter det fantastiske, både innen opplevelser og idèer.

portrett jrn

... skriver spenningsromaner der slektsforskning og middelalderhistorie er viktige deler av bakgrunnshistorien. Etter at jeg kom over en skotsk slektsforbindelse tilbake på 1600-tallet, bestemte jeg meg for å la hovedpersonen være tilknyttet slekten.

Forfatter Joern Bue

…Larviksforfatteren fikk historieinteresse i voksen alder. 8 år brukte han på bok om krigen. Han følger sin fars fotspor fra motstandsarbeidet under 2. verdenskrig.

Forfatter Kai Edvard Roenning
...skriver fantasifulle og eventyrfulle romaner, med elementer av ett alltid kritisk blikk på samtidens utvikling.
Kari Elisabet Svar

... begynte for alvor å skrive i 2003. Underveis har bevisstheten om hva som skjer på kloden og med den vokst og engasjemtentet likeså. Mest av alt sender hun innlegg til aviser , men utgir også bøker i div. sjangre; dikt, roman, krim, reality-fiction

Forfatter Kjell Vidar Aahma
... har over 15 års erfaring fra startups og etablerte bedrifter som creative/art director. Han har gitt ut to musikkalbum, flere singler, skrevet en rekke kommersielle og ikke-kommersielle artikler, publikasjoner og bøker.
Forfatter Kristin Wallebek e1656500325450

… skriver krim/thrillere. I debutboken BAK HVER EN DØR, følger vi karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i Sone Bølgen, i Larviks gamle bydel Langestrand. Et intrikat og livsfarlig drama med intriger, svik, maktkamp og begjær.

Kristina Vedel Nielsen
... skriver selvhjelpsbøker, dikt, artikler, og holder kurs og foredrag innen feltet kronisk sykdom. Hun berører tema som sorg, tap, aksept, mestring, skam, og mental helse.
Forfatter Laila Sandvold Macdonald rotated e1656456540380
... er opptatt av å skape krimfortellinger som er fattige på blod og vold, men rike på spenning. Gjerne med et dagsaktuelt tema som bakteppe.
Forfatter Leif Runar Forsth
... er spesialist på kreativitet, etikk for ledere og lederfilosofi.
20231213 134332

... skriver lyrikk og lengre tekster. Har tidligere utgitt egen musikk. Barnehagelærer av yrke, ansatt som pedagogisk konsulent. "Det som gjør inntrykk kommer gjerne til utrykk og jeg har gjennomlevd mye som er viktig å skrive om".

Liv Tove Thorgersen
...er født i 1961 og er oppvokst i Drammen. Hun bor i Nes kommune i Viken. Hun er født som bokorm og elsker å jobbe fram egne karakterer og historier.
72DF70A9 0340 48CA 973F 08F1C26C1C57
… skriver bøker om mysterier, gjemte skatter, gåter og historiske finurligheter. Jeg gjorde alvor av drømmen om å bli forfatter nå i år, og ga ut min første bok Rasputins Relikvie i september 22. Planen er at det skal bli en serie.
Forfatter Ingvild Forbord
... har i mange år utforsket kvinnehistorien og forsøkt å gå bakenfor de etablerte sannheter om kvinneskikkelser i myter, eventyr og sagn. 
Forfatterportrett 1

... har gitt ut fire barnebøker i en serie på forlaget Omnipax i 2006-2009. Høsten 2023 ga jeg ut en skjønnlitterær roman for voksne som heter "Der det er hjerterom, er det hønsefrikassé" (sjanger humor) på eget forlag, LES Forlag.

DefaultFemalePicture
... har jobbet 44 år som journalist i Aftenposten. Er nå frilanser, forfatter og foredragsholder.
IMG 9546

... er vokst opp i nord og nå bosatt på Østlandet siden 1997. Har skrevet tekster siden jeg var barn, litt til og fra. Tekstene i denne boka er fra 1998-2023, og utgis på oppfordring av folk rundt meg. Mest korte og noen litt lengre dikt.

Mona Helene Eidem

... er en allsidig forfatter som har skrevet novellesamlinger, dikt og romaner. Hennes tredje bok "Hønsehuset i Toscana" kommer ut i Oktober 2022. Hun har også blitt utgitt i flere diktantologier, og gitt ut to diktkalendere.

Morten Brusletto 3

... er freelance journalist, skribent og videoprodusent. Morten skriver både sakprosa og skjønnlitteratur og trives i det historiske landskapet. Han har gitt ut tre bøker og skriver historierelaterte artikler for ukepressen.

nick

... debuterte med kriminalromanen "Når noen slår et menneske i hjel" i 2022. Som forfatter er han opptatt av å skape spennende og troverdige historier som handler om ekte mennesker.

 

Nils Helge Golf

... fant i noen kister etter sin mors død, noen dikt som bestefar hadde skrevet. Da lærte han bestefar å kjenne. En som skriver dikt forteller mye om seg selv.

olav gundersen

... forsøker å skrive bøker om filosofi. Han er pensjonert universitetslærer i filosofi. Som filosof har han ingen spesialitet, men er en engasjert dilettant som forsøker å gape over for mange ting, og derfor har for liten ekspertise på de fleste.

Portrett

...... skriver multimediale krimbøker om journalisten Sturla Sander, som produserer historiske dokumentarer og samtidig løser uforklarlige drapssaker. På slutten av romanene får leseren, ved hjelp av en link, se de ferdige filmene hans på nettet!

Forfatter Ole Johan Andersen
... har førti år bak seg i politietaten med allsidig tjeneste, men med narkotika som spesialområde. Her ledet han alt narkotikaarbeid i et helt politidistrikt i mange år. Alle hendelsene i bøkene er opplevd av kollegaer eller han selv.
ole johan brett

... skriver krimbøker om dykkerinstruktøren Johan og de ulike eventyrene han havner opp i på Sinaihalvøya i Egypt på våren 2011. Manuset til den første boken er ferdig og der utspiller mye av handlingen seg rundt vraket av SS Thistlegorm.

IMG 20230326 113028

... skriver helst bøker som bruker gamle legender, sagn og "eventyr" sammen med en handling lagt til vår tid. Frem til nå har han også helst skrevet på engelsk, har kun en bok på norsk. Bruker mye av egen viten og interesser hos hans hovedpersoner.

Forfatterbilde berg

...er en allsidig forfatter og foredragsholder. Med utgangspunkt i sine bøker tar han opp aktuelle temaer i skoler, senioruniversiteter, foreninger og lag.

Pal Lindland

. . . har skrevet en bok om Stonehenge der jeg samler støtte for at det 4500 år gamle steinmonumentet, og dets omgivelser, var et seremoni senter for bryllup

Forfatter Petrus mot veggen 1

... er utdannet journalist. Han har flere tiårs erfaring fra arbeid med språk og informasjon i Norge og Sverige, innen et bredt spekter av sjangere og publikasjonsformer.

F

... begynner å skrive etter frokost og holder på til leggetid oppbrutt av gjøremål og plikter og uvaner. Men fra en sen desemberkveld i 2005 har han skrevet hver dag.

405273758 10227687335023361 7576573235777889379 n

Våger å se, høre og snakke. Jeg vil løfte frem sider ved vårt samfunn som mange vet om, men som få vil snakke høyt om. Stor takhøyde og toleranse kan ofte lede til ansvarsfraskrivelse

Fotograf Roald Ellingsen
... er en ivrig naturfotograf som i mer enn ti år har presentert tusenvis av bilder på Facebook og Instagram. Dikt har han skrevet fra unge år av og nå samlet et utvalg av dem i boken 'Bilder i ord'
DefaultFemalePicture

Sidsel Gade planlegger å skrive sakprosa bok og gi ut på eget forlag, jeg er i en tidlig informasjonsinnhentingsfase slik at jeg oppsøker miljø og personer som kan gi meg viktig input til dette arbeidet.

FORFATTER1
Forfatteren er opptatt av menneskenes nære tilknytning til naturen og hverandre. Manuskriptet består av fotografier, dikt og tekster av forfatteren. Inndelt i 9 deler. Fotografier, dikt og tekster kommuniserer og utdyper hverandre.
DefaultFemalePicture

Hva skjuler seg bak annerledes-het ? Hvilke faktorer har størst betydning for hvordan vi lever livene våre og hvorfor ? Behovet for å finne svar på dette, førte til min første roman.

IMG 5728

... utga i desember 2023 en bok om en sjelden lungesykdom beskrevet fra pasientperspektiv, en sakprosebok med referanser og stikkordregister.

Forfatter Svein Gudbrandsen

... skriver historisk krim, i hans debutbok "Vokterne" reiser vi tilbake til Trøndelag og Trondheim rundt 1918.

Terje med hatt 1
... skriver bøker med motiver fra ulike sider ved den menneskelige tilværelse. I romaner, fortellinger og dikt skildres historier fra menneskers hverdag og deres eksistensielle utfordringer.

 

 

 

 

Tone Skillebaek Moe
... har utgitt den historiske underholdningsromanen «Blyantskissen» som har mottatt flotte anmeldelser av bokbloggerne. Hun er utdannet Sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole (NMH), hvor hun tok en del av studiet i Frankrike.
3AD7E016 DFD3 48FE B220 3EC24C9EED85

…skriver barnebokserien «min tur - din tur». Her kan barn og voksen bytte på å lese høyt for hverandre gjennom en sammenhengende historie. På denne måten kan barna oppleve lesemestring og at egen lesing gir mening, helt fra begynnerstadiet.

Forfatter Tord Langmoen
... skriver bøker om lokale hendelser i regionen der han vokste opp.
Trond Vernegg

... skriver politiske og historiske spenningsromaner. Han er født og oppvokst i Sandefjord og har vært forretningsadvokat i Oslo i 35 år. Han er formann i Riksmålsforbundet siden 1990 og nestleder i Forfatterforbundet.

IMG 3569 1

...skriver krim fra Fredrikstad, Hvaler og Østfold. Debuterer med "Harmageddon" på eget forlag. I likhet med forfatterne Sven Elvestad, Jon Michelet og Jan-Erik Fjell har han lagt handlingen til Fredrikstad, Hvaler og Østfold.

Forfatter Vigdis Blindheim

... debuterte som romanforfattar som 75-åring hausten -21 etter å ha gått på mange skrivekurs i regí av Forfatterskolen. Kursa og mange år med diktskriving lærte henne å stille store krav til språket.