NorgesIndieForfatterSentrum

Indieforfatter

Lisbeth Sunde

... skriver lyrikk og lengre tekster. Har tidligere utgitt egen musikk. Barnehagelærer av yrke, ansatt som pedagogisk konsulent i to kommunale barnehager i Bergen.

Jeg har alltid hatt mye på hjertet.  I voksen alder har utrykkene mine forandret seg  fra musikk til dikt, noveller  og nå lengre tekster. Det som gjør inntrykk kommer gjerne til utrykk og jeg har gjennomlevd mye som er viktig å skrive om. Det er fint å kunne utvikle skrivekunsten i en alder av 62 og jeg ser frem til å gjøre det på heltid når jeg går av med pensjon om et par år.

Av tidligere meritter kan nevnes: 

Bidragsyter med dikt og lengre tekster i  antologier drevet frem av ildsjeler i  diverse skriveforum på nett. Utgitt med egne  tekster i diverse antologier  i regi av  "Kraftverkprosjektet" i Bergen kommune. Vant i sin tid en novellekonkuranse der. 

Av egne utgivelser kan nevnes :

MUSIKK : 1)2012: Albumet "Fragment",  full produksjon, tre låter - egen tekst/musikk.  2)2020: Albumet  "Spurven"  full produksjon -   egen tekst/musikk 

POESI: 1)2020: "Utgang" - diktsamling  2)  2022 : "Postludium" - diktsamling.

LENGRE TEKSTER:

2021: 1) "Muren" - roman. Har trykket opp 10 prøve eksemplar  som sirkulerer  blant venner og kjente. Ønsker å skrive mer på den og å utgi den i 2023/24

  "Ingenmannslandet" - roman.  Håper å få den utgitt også i løpet av 2023/24

Jeg bedriver skriving ved siden av en krevende jobb, så jeg har ikke registrert meg  med eget organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret ennå.    Jeg  tenker på sikt å gjøre det så jeg kan registrere meg i Bokbasen blant annet.  Musikken min er ellers lagt ut på alle aktuelle streamingkanaler som Spotify etc og jeg er medlem i Tono.

Categories:

275,-

Categories:

200,-