NorgesIndieForfatterSentrum

Bølgen Kulturhus Larvik
Revitalisering i Larvik
Vi hyller et flott initiativ fra Kristin Dons-Wallebek til å samles og stake ut nye muligheter for den lokale gruppen i og omkring Larvik.

Det skal være et litt uformelt møte, men med 2 helt konkrete saker å drøfte:
1.) Felles promotering

2.) Felles utsalgssteder

Det finnes store muligheter når vi løfter sammen. NorgesIndieforfatterSentrum (NIFS) er et samvirke som på 12 måneder har vokst med mer enn 170%. Vi stopper ikke der. En større gruppe kan gjøre mye mer enn en liten. NIFS vil være den organisasjonen for deg som vil hjelpe deg i hele din produksjon fra ide til salg av ditt verk. Det er kun ved å være en sammensveiset gruppe vi kan nå våre mål.

Dette trenger vi som Indieforfattere og Larvik er og skal være Indiehovedstaden i Norge. Sammen skal vi vise bransjen at vi er en gruppe som leverer.

Kom med på møte og være med å forme vår lokalavdeling i NorgesIndieForfatterSentrum.
Adressen er; Sanden Kafe på Bølgen Kulturhus, Sanden 2, 3264 Larvik. Den 18.januar kl 12:00

Denne meldingen har gått ut til deg fordi du er medlem hos oss med adresse Vestfold Telemark. Vi i Nifs ønsker å gjøre det lettere å være indieforfatter i Norge, og et av tiltakene er å skape gode og konstruktive møteplasser.

Vi tror på det å treffes og erfarte tydelig i sommer at dette gir synergier. Det er lettere å spørre om hjelp, hente tips og råd fra folk man kjenner. Treff gjør at men kan komme videre i egne prosesser og få gleden av å endelig kunne spille på kollegaer som har stått i det samme som deg selv.

Vi i styret ønsker å skape slike møteplasser gjennom lokallag i hele Norge. Nifs er selv et resultat av et slikt initiativ, og det er gledelig at Larvik tar opp hansken igjen.

Er du i området 18 januar bli med på møte og vær med å skap et godt og nyttig kollegium. Sammen kan vi bygge drømmeslott

Vi håper du har anledning til å møte oss, og gleder oss til å se hvilke gnister dette møte kan medføre.

Hilsen

NorgesIndieForfatterSentrum

Facebook
Twitter
LinkedIn
e-post

Legg igjen en kommentar