Bilde-forfatter-treff
Forfatter-treff i Oslo

Kjære alle forfatter-kollegaer i NIFS. Et nytt styre har stemplet inn, en ny årstid gjør seg klar, og mange av dere er sikkert godt i gang med skriving. Nye bøker som en dag skal besitte litterære bokhyller til glede for mange lesere.                                                                                            

Å være selvstendige forfattere kan iblant oppleves som ensomt. Mange av oss sitter alene med våre ord. Vi kan ha spørsmål om alt fra skriveprosesser, bokutgivelse og markedsføring. Noen ganger kunne vi trengt gode råd. Inspirasjon, dette lille «sparket» som får oss over en skrivesperre eller girer opp farten, eller endrer kurs på det manuset vi er i gang med.                                                                                                                                                                                          Med dette bakteppet ønsker vi å skape sosiale bånd for NIFS medlemmer. Ettersom vi bor spredt rundt i kongeriket, så håper vi at det kan etableres forfatter-treff i ulike deler av landet slik at flest mulig kan få delta. Under treffene som gjerne kan være små grupper, vil vi alle få trene på å presentere oss selv og bøkene vi skriver. Et møte hvor idemyldring, gjensidig støtte og hjelp står på agendaen. Og sist, men ikke minst, å få møte hverandre i et godt sosialt lag. For å lykkes med dette, er vi avhengige av at vi alle bidrar. Under treffene kan vi også, om ønskelig, selge bøker til hverandre.

Første forfatter-treff vil finne sted i Oslo
Dato: 16. april 2024, klokken 16.00 til 19.00.

Sted: Da Mimmos Pizza (Solli Plass)
Adresse: Behrens gate 2, 0252 Oslo

Påmeldingsfrist: 2. april 2024

Påmelding sendes til: pr@norgesindieforfattersentrum.no

Bruk gjerne tittel: Påmelding                                                      

Beste ønsker til dere alle!

Aase Marie Dahle                                                                                                                                              Initiativtaker

Facebook
Twitter
LinkedIn
e-post

Én kommentar

  1. Hei!
    Jeg gleder meg veldig til (mitt første) treff i morra. For meg som er ganske ny i NIFS, ville det vært ekstra informativt å vite hvem som deltar på dette treffet. Er dette hemmelig – eller går det an å få vite hvem som kommer?
    Evy

Legg igjen en kommentar