Den italienske arven

kr 349

Frakt inklusive

Florian har store planer for framtiden. En uventet arv gjør det mulig for ham å realisere flere av dem. På veien skjer det en rekke uventede hendinger, og han gjør bekjentskaper med en gammel norsk sjømann som kommer til å bety mye for ham, men som også skaper utfordringer.

 

Florian og vennene hans har dyrket kameratskapet helt fra ungdomstiden og og gjennom hele studietiden etterpå. Han mottar helt uventet en stor arv etter sin hittil ukjente italienske far. Det er starten på en omfattende oppdagerferd som blant annet fører dem til Aracataca, en liten by i Colombia hvor de opplever forunderlig ting. Florian stifter bekjentskap med en gammel norsk sjømann som dukker opp i ulike og uventede  situasjoner i løpet av boken. Hans store forbilde er den kjente colombianske forfatteren Gabriel Garciá Márquez. Men hans kulturelle interesser hindrer ham ikke å  fra å bevege seg på de skrå bredder.

Del denne boken

... skriver bøker med motiver fra ulike sider ved den menneskelige tilværelse. I romaner, fortellinger og dikt skildres historier fra menneskers hverdag og deres eksistensielle utfordringer.

 

 

 

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Den italienske arven”

Flere bøker av