År 2037 – Nok er nok!

kr 179

Pluss frakt

Året er 2037. Barn er kun blitt et statussymbol på lik linje med å eie mest mulige kostbare ting, og de blir bare vist fram ved helt spesielle anledninger.

Året er 2037. Barn er kun blitt et statussymbol på lik linje med å eie mest mulige kostbare ting, og de blir bare vist fram ved helt spesielle anledninger. Barnehager har for lengst blitt byttet ut med strenge Barne- og oppveksthotell. Noe som eksperter og staten mener er til barna og foreldrenes beste. De fleste er enige i det, men ikke alle. Høstferien står for tur. I byen Borg diskuteres det høylytt mellom ekteparet Eva og Joar Gudeson om deres to barn, datteren Ann på 10 år og sønnen Ed på 13, skal få bli med dem i høstferien sammen med flere andre, til deres gode venn, direktør Grom Ro. Til slutt klarer Joar og overtale sin kone Eva, som har andre planer for ferien, som ikke inkluderer barn, om at det er et sjakktrekk å ta de med denne gangen.

Dermed får deres gamle tjener og sjåfør, Herr Fransen ordre om å hente barna på Storskogen barne- og oppveksthotell og bringe dem til feriestedet. Underveis i en pause bryter den gamle tjeneren et strengt forbud i tiden. Han forteller barna om hvordan hans barndom var. Noe som gjør at høstferien kanskje får et annet utfall enn det de voksne og barna forventer.

Historien fullføres i bok nr. 2, «År 2037 Fortidens nøkkel»

Del denne boken

...skriver fantasifulle og eventyrfulle romaner, med elementer av ett alltid kritisk blikk på samtidens utvikling.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “År 2037 – Nok er nok!”

Flere bøker av