Gøy med tøy! Ta vare på det du har

kr 485

Frakt inklusive

Hjemme har vi massevis av andre tekstiler enn klær. Alle disse må vi ta vare på. Her får du tips til hvordan tekstilene dine kan vare lengst mulig – og hva de kan brukes til når de ikke passer deg lenger – eller de nærmer seg slutten av sin levetid. La garderoben utvikle seg sammen med kroppen din. Ikke kjøp nytt, gjør heller om det du allerede har.
Les boka – og få nye idéer!
La deg inspirere til å utnytte din egen garderobe før du kjøper flere klær. For du har allerede det du trenger. Sakte, men sikkert kan du i stedet bruke penger på ei god saks. Og har du venner, så kan dere spleise på ei symaskin og la den gå på omgang. Boka gir også tips som ikke forutsetter sying.

 

I tekst og bilder ser du hvordan du kan ta vare på dine egne (og familiens) tekstiler. Boka er utstyrt med ringbind slik at du enkelt kan la den ligge åpen – uten at bokryggen ødelegges av den grunn.

 

Del denne boken

Hjemme har vi massevis av andre tekstiler enn klær - og alle disse må vi ta vare på. Her får du tips til hvordan tekstilene dine kan vare lenger – og hva de kan brukes til når de ikke passer lenger.

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gøy med tøy! Ta vare på det du har”

Flere bøker av