Forfatter og Karakter

kr 300

Frakt inklusive

Romanfiguren, Tom begynner å merke at han blir skrevet av meg, forfatteren. Miks – dagbok/fiksjon.

Romankarakteren, Tom, begynner å merke at han blir skrevet. Forfatteren hans strever med sitt – med refusjoner og angst og terapi og en begravelse – i hodet til Tom som kommer til seg selv i et galehus på Vestlandet, der også Cato fra en verden med fallende hoder har havnet, for ikke å snakke om Ben Leg som mener han skriver alt og alle – men ikke Cato fra landet med de fallende hodene.

Hvem er syk og hvem er en sykdom – forfatteren eller karakteren? Forfatter og Karakter er fantasi og eventyr – blandet med dagbok som forankrer fantasien til virkeligheten. Det er ikke urealistiske omgivelser, det skjer ikke i en fjern verden, men på Vestlandet og i Arendal. Og opp i det realistiske ligger det umulige, det som må være en sykdom – det at forfatteren påstår å skrive Tom som får teknikker til å overvinne denne psykiske sykdommen av terapeuter på Dahl, et galehus styrt av en hard, og skal det vise seg, ødeleggende hånd.

Del denne boken

... begynner å skrive etter frokost og holder på til leggetid oppbrutt av gjøremål og plikter og uvaner. Men fra en sen desemberkveld i 2005 har han skrevet hver dag.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Forfatter og Karakter”

Flere bøker av