Cinnabar One (e-bok)

kr 249

e-bok har ingen frakt

Handlingen starter i vårt ytre solsystem for omkring 725 000 år siden. Kapteinen på et fremmed dimensjonsfartøy på flukt bestemmer seg for å søke dekning på en planet i nærheten. Valget faller på Mars, og skipet finner et midlertidig skjulested i en grotte ved foten av en sovende vulkan.
Tidlig i 2040 årene sender et privat energiselskap roboter til Mars for å utvinne mineraler. De finner ikke bare vraket av et fremmed romskip, men også tilstrekkelig organisk materiale til å utforme en komplett DNA-profil fra den eller de som var om bord. Dette blir starten på et moderne science fiction eventyr som spenner over store områder i tid og rom.

På planeten Aldanrey i Barnards Star-systemet, 6 lysår fra vår sol, lever Kalivenerne sine enkle, harmoniske liv i pakt med naturen og hverandre.
Idyllen slår sprekker når det oppdages en nært forestående kosmisk hendelse som vil få katastrofale følger for livet på planeten. Frykt og uro sprer seg i samfunnet etter hvert som den varslede kataklysmen kommer nærmere.
En liten gruppe Kalivenere nekter å sitte rolig og vente på sivilisasjonens undergang. Ledet av de lovende pionerne Yttel Rotsang og Alfander Tvestein bestemmer de seg for å ta spektakulære metoder i bruk for å forhindre katastrofen.
I en hverdag preget av kaos og død kjemper de en desperat kamp for å redde planeten, mens tiden er i ferd med å renne ut..

 

Vårt solsystem, i nær fremtid.
Private aktører er i ferd med å etablere gruvedrift på Mars. Prosjektet er helt i startfasen da de finner vraket av et urgammelt, fremmed romskip i en grotte ved Arsia Mons-vulkanen. Etter tiår med feilslåtte undersøkelser av skipet, sender de Tordis Seven, en ung kvinne med særdeles spesielle egenskaper, til Mars for å bistå. Med seg i bagasjen har hun både en skjult historie og et unikt genetisk verktøy som noen håper kan avsløre skipets hemmeligheter.

Samtidig finner en gruppe arkeologer noen gamle geiteskinnsruller i ruinene av et kloster i India. Inskripsjonen på rullene forteller om en ukjent sivilisasjon i nød, og budskapet tolkes som en desperat bønn om hjelp.

Etter hvert som disse hendelsene knyttes sammen, markerer de starten på en redningsaksjon uten sidestykke i vår galakses historie. En reise der enkeltindividets handlinger kan påvirke millioner av skjebner på tvers av tid og rom, og våre fysiske lover vil tøyes til nye grenser.

Del denne boken

... debuterer som farfatter i 2023. Han er utdannet innen IT og Markedsføring og bor i Øygarden kommune. På evig søken etter det fantastiske, både innen opplevelser og idèer.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Cinnabar One (e-bok)”

Flere bøker av