Døren som ble lukket, står åpen nå

kr 299

Frakt inklusive

Hva skjer i oss mennesker når livet utfordrer oss? Når dører lukkes og friheten innskrenkes? Er det mulig å åpne døren igjen og få et godt liv? Til tross for et mørkt utgangspunkt har diktene et stort fokus på håp og muligheter, særlig de som finnes i oss selv.

“Døren som ble lukket, står åpen nå” er en samling dikt i tre deler som berører og inspirerer. Christina Aas setter ord på det å stå gjennom utfordringer og om å bygge seg opp igjen, både alene og med støtte fra andre.

Diktene handler om Slik det var, En ny start og Ikke lenger alene. Christina Aas skriver ut tanker, følelser og setter ord på opplevelser mange kan kjenne seg igjen i.

Anmeldelser av boka:

“Psykisk helse er eit gjennomgående tema. Her ser ein den raude tråden frå a til å. Her har Aas gjort ein strålende jobb, og ein ser at tematikken er noko som ho verkeleg brenn for. Christina Aas har ein meget god formidlingsevne, der ho kjem med oppmuntrende ord til dei som står i ein liknande livssituasjon. Ho kjem også med enkelte visdomsord innpakka i ny prakt. Med sin gode formidlingsevne, konkrete skrivestil og sitt fokus på psykisk helse, markerer Christina Aas seg på ein meget positiv måte. Denne kan eg varmt anbefale videre”.

Bokblogger. com 

Terningkast: 5

“Det første som slo meg var at jeg kjenner flere som burde lese denne, og kommer til å anbefale den videre. Boken er ærlig, søt, empatisk og jeg-personen innehar en beundringsverdig selvinnsikt og styrke. Den setter ord på følelser og situasjoner som både er lett gjenkjennelig og veldig personlig. Det var god inspirasjon, og jeg ble liggende å fundere når jeg hadde lest den ferdig. Så kan jeg ikke annet enn å beundre og la meg inspirere av forfatterens nærhet og åpenhet i diktene”.

Synne Rønning/ Hildervinge Forlag. Blogg

 

Del denne boken

... skriver dikt om det å måtte stå gjennom store utfordringer i livet uten å gi opp. Diktene er nå satt sammen til diktsamlingen «Døren som ble lukket står åpen nå».

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Døren som ble lukket, står åpen nå”

Flere bøker av 

Andre bøker i samme kategori

Categories:

299,-

Categories:

299,-

Categories:

43,-

Categories:

179,-