Elises eventyr

kr 249

Pluss frakt

Du blir kjent med Elise som er nesten 11 år gammel. Når hennes bestevenninne dør av sykdom føler hun en dyp og tung sorg som aldri før. Hun vil ikke leke, har ikke matlyst og verden er grå og trist. Så kommer dagen hun har gruet seg til. Bursdagen hennes. Den første hun skal feire uten Kristine, og hun gleder seg ikke. Likevel skal ikke dagen bli så dyster som Elise først tenkte. For i en liten robåt dukker Kristine opp, og ber Elise om å bli med på eventyr til Etterriket.

Du blir kjent med Elise som er nesten 11 år gammel. Når hennes bestevenninne dør av sykdom føler hun en dyp og tung sorg som aldri før. Hun vil ikke leke, har ikke matlyst og verden er grå og trist.

Så kommer dagen hun har gruet seg til. Bursdagen hennes. Den første hun skal feire uten Kristine, og hun gleder seg ikke. Likevel skal ikke dagen bli så dyster som Elise først tenkte. For i en liten robåt dukker Kristine opp, og ber Elise om å bli med på eventyr til Etterriket. Elise nøler, men ønsket om å leke med venninnen igjen er sterkere enn frykten, og før hun får tenkt seg ordentlig om er hun i en fargerik, magisk verden.

Der møter de delfiner, ponnier, svaner og en froskeprinsesse. Henne blir de nødt til å redde, og det er ingen garantert lykkelig slutt. På flukt fra skurker og en velmenende svanedronning, renner tiden fort ut. For Elise kan ikke bli i Etterriket, og Kristine kan ikke komme hjem. Men kan hun skilles fra venninnen igjen?

Leveres også som e-bok : kr 149,-

Del denne boken

No data was found

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elises eventyr”