NorgesIndieForfatterSentrum

Thistlegorms hemmelighet

kr 350

Frakt inklusive

Smuglerdrama i Sharm el Sheik våren 2011. Dykkerinstruktøren Johan og vennene hans blir tilfeldig dratt inn i et spill om stjålne antikviteter. Historien som byr på vrakdykking, skyting, drap og kjærlighet, er delvis bygget på aktuelle hendelser fra akkurat denne tiden i Egypts historie da den avsatte president Mubarak lå på sykehuset i Sharm el Shaik.

Forfatteren som har hatt snart 80 turer til Sharm el Sheik har satt sammen en rekke egenopplevde hendelser i løpet av sine over 400 dykk i dette området. Historien som utspiller seg, er delvis bygget rundt historiske hendelser på denne tiden i Egypt, våren 2011 etter Mubaraks fall. Dykkerinstruktøren Johan som jobber for Colona blir helt tilfeldig innblandet i et spill mellom noen aktører som ønsker å smugle stjålne gjenstander ut av Egypt. Boken skildrer det daglige, normale dykkelivet i Sharm, og tar leseren også med på et råttens spill om å komme til maktens tinde i Egypt. Forfatteren var i Sharm akkurat på denne tiden. Dette er en actionhistorie, men Johan skal overhodet ikke redde verden. Alle dykkerelaterte hendelser er beskrevet i detalj og de er fullt mulig å gjennomføre på vanlig pusteluft. Om det gikk bra eller ikke, ja da må du lese boka. Boken er den første av flere som også vil utspille seg i denne delen av Egypt, Sinaihalvøya. Alle bøkene står på egne ben med spennende og uventede avslutninger. Boken blir trykket og kommer for salg i god tid før jul 2022. Trykkes i Norge. Vipps til 99212081, med navn og adresse, og telefon for Norgespakke.

Del denne boken

... skriver krimbøker om dykkerinstruktøren Johan og de ulike eventyrene han havner opp i på Sinaihalvøya i Egypt på våren 2011. Manuset til den første boken er ferdig og der utspiller mye av handlingen seg rundt vraket av SS Thistlegorm.