Håløygjarlen

kr 349

Pluss frakt

På en forunderlig måte oppdager bokas hovedperson, Malte Moddy, en forbindelse tilbake til vikgingtid. Y-DNA! (virkelig test). Andre har kommet over det samme. Malte føres inn i et kappløp og mottar en dødelig trussel som også omfatter hans kjæreste og deres åtte år gamle barn

SHIMON AFREKANOVICH 1015-1089

ÅR 1230: I grotteklosteret (Kyiv) skrev en munk ned historien om  denne mannen som flere russiske adelsslekter regner sin farslinje tilbake til.

VÅREN 2016: Malte Moddy, nestleder i sikkerhetsavdelingen i Western Norwegian Oil, har tidligere fått noen mystiske Y-DNA-treff i Kyiv-området. Malte får vite at en professor skal holde et foredrag om Shimons sagnomsuste historie. Han tar en skjebnesvanger avgjørelse, forlater vinfarmen ved Odesa for å overvære foredraget i Kyiv.

HAT OG HEVN
En tidligere kollega arresteres. Dette fører Malte hjem til Norge. Han blir viklet inn i søken etter hvor Shimon har sitt opphav fra. Dette leder ham inn i et livsfarlig spill der Elizaveta og hans lille  sønn også draptrues.

Han aner at informasjonen han har snublet over er sensasjonell. Faktisk kan dette komme til å endre viktige deler av middelalderhistorien!

Del denne boken

... skriver spenningsromaner der slektsforskning og middelalderhistorie er viktige deler av bakgrunnshistorien. Etter at jeg kom over en skotsk slektsforbindelse tilbake på 1600-tallet, bestemte jeg meg for å la hovedpersonen være tilknyttet slekten.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Håløygjarlen”

Flere bøker av