KaosHeks, mitt kall, min vei (e-bok)

kr 150

Ingen frakt

Biografi. Hjelp til selvhjelp
Dette er en biografi, og samtidig en bok til hjelp. En historie om et omveltende liv og veien frem til det som ble det endelige kall; å kalle seg Heks.

Det er en historie om kjærlighet, hat, misbruk og mishandling, men en higen etter det possitive i en grå hverdag. Om barnlig glede, et livssyn som i utgangspunktet ser etter det gode i alt. Det er en historie om mennesker som går feil, om en tid som har vært, om håp, tro, drømmer, om hvordan ting som regel går den riktige veien. Kaos-Heksa våkner, og hennes arbeid følger den veien livet har sent henne. Hun er, var og vil alltid være den som ser etter godhet, som nekter å se negative ting. Med en barnlig glede, og en higen etter det gode men samtidig det ville, lever hun sitt liv. Å møte stormvær med et gledens hyl, eller det iskalde vannet en vinterdag, å kjenne regnet piske ansiktet rent for dagens fortvilelse så bare gleden over elementene er tilbake. Det er en stor del av hennes liv i dag. Å hjelpe andre, være et lys i mørket, en ledesnor, er et kall hun bærer. Men det fremste kallet av alle, er å være en videreføring av forgagne slekters hekser.

Boka kan bestilles hos Amazon:

 

Del denne boken

... skriver helst bøker som bruker gamle legender, sagn og "eventyr" sammen med en handling lagt til vår tid. Frem til nå har han også helst skrevet på engelsk, har kun en bok på norsk. Bruker mye av egen viten og interesser hos hans hovedpersoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “KaosHeks, mitt kall, min vei (e-bok)”

Flere bøker av